Chocolade en Mosterd

Chocolade en Mosterd, woensdag 28 maart 2018.

Wij nemen u mee voor een dagtocht Chocolade en Mosterd.
In de ochtend gaan we naar Chocolaterie Magdalena, verscholen in het oosten van ons land, in Chocolade en Mosterd Birwa Toursde Achterhoek tussen de mooie bossen en de vers geploegde akkers. Hier kunt u zien, ruiken en beleven hoe de verschilleden soorten chocolade worden verwerkt tot bijvoorbeeld bonbons, speciale vormen, repen maar ook tot creatieve creaties. De chocolatiers staan u graag te woord en laten de liefde en passie van deze ambacht aan u zien. U bent hier ook in de gelegenheid om bonbons en chocolade te kopen.

Dan gaan we weer in de bus, op weg naar het restaurant voor een heerlijk diner, inclusief consumptie.

Na het diner gaan we naar Doesburg, voor een bezoek aan de Doesburgsche Mosterd-en Azijnfabriek. Dit unieke fabriekje is tevens een museum. Van diverse verdwenen mosterdfabriekjes kunt u de oude molens met bijbehorende apparatuur bedrijfsklaar bezichtigen. Tevens kunt u zien hoe nu nog de ouderwetse ‘boeren’-mosterd wordt gemaakt. Het afvullen in luxe potjes wordt nog met oude af-vulapparaten gedaan. Ook wordt u verteld hoe vroeger thuis mosterd werd gemaakt en waarom er zoveel mosterd werd gegeten.

Wij bieden u deze dagtocht aan voor € 59,- per persoon.

Dit is inclusief:
-vervoer
-administratiekosten
-2x koffie of thee met chocolade specialiteit
-bezoek chocolaterie Magdalena
-3-gangen diner met 1 consumptie
-bezoek mosterdmakerij
2x koffie/thee met wat lekkers

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135






Uw naam*

Uw email*

Adres + huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon nummer*

Aantal personen*

Wensen / Opmerkingen