Spakenburgse dagen

Spakenburgse dagen, woensdag 19 juli 2017

De Spakenburgse dagen!
’s Ochtends halen wij u op bij uw opstapplaats. Onderweg naar Spakenburg stoppen we Spakenburgse dagen Birwa Toursvoor 2x koffie met gebak om vervolgens verder te reizen naar Spakenburg. 
Wij nemen u mee naar de Spakenburgse dagen. Deze Spakenburgse dagen zijn vooral beroemd geworden om de bijzondere wijze waarop ze ieder jaar weer worden georganiseerd. Veel aandacht gaat uit naar de prachtige kleurrijke klederdracht die in de gemeente Bunschoten, waar ook Spakenburg toe behoort, sinds vele generaties gedragen wordt. Vrouwen in klederdracht zijn nog steeds een dagelijks vertrouwd beeld. Ook veel mannen en kinderen zijn weer in de dracht gestoken. Zo zorgen de inwoners er samen voor dat de oude cultuur wordt herleeft.

Er wordt gedanst, er is een bruiloftsoptocht, nieuwe en oude vormen van klederdracht worden gepresenteerd. Er worden netten geboet, scheepsmodellen getoond en visveilingen gehouden. Er is muziek en er zijn oude ambachten, acties op de grote warenmarkt en bij de winkeliers. Kortom de Spakenburgse dagen zijn ieder jaar een feest wat u mee moet maken.

Rondvaart.Rondvaart Birwa Tours
Halverwege de middag nemen wij u mee voor een prachtige rondvaart. Een 2 uur durende rondvaart over de Loosdrechtse plassen. De Loosdrechtse plassen is een prachtig natuurgebied bestaande uit verschillende plassen die door dijken en eilanden van elkaar gescheiden zijn. Tijdens de rondvaart hebben we nog koffie met cake aan boord.
Na de rondvaart nemen wij u weer mee in de bus om naar ons diner adres te gaan. Hier kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarna wij u weer terug brengen naar de plaatsen waar u bent opgestapt.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 64,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-vervoer
-2x koffie met gebak
-Spakenburgse dagen
-Rondvaart
-Koffie met cake
-3-gangendiner
-Administratiekosten

Vertel het snel al uw vrienden en familie en ga met ons mee!

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


Uw naam*

Uw email*

Adres + huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon nummer*

Aantal personen*

Wensen / Opmerkingen