2e Kerstdag Orchideeënhoeve

2e kerstdag Orchideeënhoeve, woensdag 26 december 2018. (VERTREKGARANTIE!)

2e kerstdag Orchideeënhoeve beleeft u met Birwa Tours.2e Kerstdag Orchideeënhoeve Birwa Tours
Ga samen met ons genieten van een heerlijke dag uit. Op 2e kerstdag hoort u niet thuis te zitten en daarom hebben wij voor u weer een mooie dagtocht samengesteld.

We nemen u mee op wereldreis naar de Orchideeënhoeve in Luttelgeest waar we in het begin van de middag worden verwacht. Bij aankomst worden we ontvangen met 2x koffie met gebak waarna u kunt beginnen aan uw wereldreis. Bij de Orchideeënhoeve hebben ze 25.000 m2 tropenflora en fauna onder 1 dak.

Bezoek de grootste tropische tuinen van Europa en reis van werelddeel naar werelddeel in de Orchideeën Hoeve. Ontdek een wereld vol natuurlijke kleuren en geuren uit Midden-Amerika, Australië en Azië. Geheel overdekt, rolstoelvriendelijk.

De wondere wereld van vlinders, Lori’s en orchideeën
Duizenden soorten wilde en zeldzame orchideeën, tropische vogels, kleurrijke Lori’s, reptielen en kooikarpers zijn op natuurlijke wijze samengebracht in de Maleisische, Orchideeën- en Lorituin. In de Vlinder Vallei, Europa’s grootste vlindertuin , vliegen meer dan 2000 vlinders.

Nieuw: Lorituin

Ontdek in de Lorituin een wereld met meer dan tachtig kleurrijke Lori’s van de Blauwe Bergen en voer de papegaaitjes zelf met een voederbakje nectar. De Lori zal voorzichtig op uw arm landen en zich tegoed doen aan de heerlijke nectar. Voor alle leeftijden een unieke ervaring!

Wanneer we weer vertrekken uit Luttelgeest ontvangt u ook nog een leuk presentje van de Orchideeënhoeve. Tot slot nemen wij u mee naar ons diner adres waar ons een heerlijk kerstdiner staat te wachten. Een 4 gangen kerst diner inclusief 2 consumpties. Na het diner krijgt u van ons nog een kop koffie aangeboden waarna Birwa Tours u weer terug brengt naar de plaats waar u bent opgestapt.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 85,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:2e Kerstdag Orchideeënhoeve Birwa Tours
-vervoer
-administratiekosten
-entree Orchideeënhoeve
-2x koffie met gebak
-leuk presentje
-kerst diner 
-2x consumptie
-koffie of thee na

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


Uw naam*

Uw email*

Adres + huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon nummer*

Aantal personen*

Wensen / Opmerkingen