Dierendagtocht

Dierendagtocht, vrijdag 4 oktober 2019.

Speciaal in het kader van dierendag , hebben wij deze prachtige dagtocht voor u samengesteld namelijk de Dierendagtocht! Na de ophaalroute gaan we op weg naar Baarlo. Hier worden we hartelijk ontvangen met koffie en wat lekkers.

Na de koffie kunt u gaan genieten van Roofvogeldemonstratie Masters of the Sky. Tijdens de demonstratie neemt de valkenier u mee op een spectaculaire en educatieve wereldreis. Onder andere kerkuilen vliegen rond, woestijnbuizerds bezetten de grote cactus in de woestijn, de Oehoe begluurt u vanaf zijn uitkijkpost en de valk verrast u met een razendsnelle duikvlucht. En wanneer de omstandigheden het toelaten, zal u ook de grote Zeearend in actie zien!

Na deze prachtige show gaat de reis verder. Tussen de middag gaan we aan tafel voor een 3-gangendiner waarbij u ook een consumptie krijgt aangeboden. Dierendagtocht - Birwa Tours

Voor het middagprogramma gaan we naar Rutten. Hier brengen we een bezoek aan AlpacaWorld Flevoland, gerund door Jan en Jelly Dingemans. Onder het genot van een kop koffie of thee delen zij hun kennis en passie over de Alpaca’s. Na het zien van de bedrijfsfilm krijgt u een rondleiding op het bedrijf. U maakt kennis met Casimir de macho, Knuffel Alitha of lieve Belle, en de rest van de grote kudde in de stal. Laat u verrassen door de prachtige, nieuwsgierige blikken van de Alpaca’s.

In de namiddag vertrekken we weer richting Friesland, en brengen wij u terug naar uw opstapplaats.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 72,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-vervoer
-administratiekosten
-2x koffie /thee met wat lekkers
-roofvogeldemonstratie
-3-gangendiner met 1 consumptie.
-bezoek Alpacaworld Flevoland, film en rondleiding
-2 x koffie/thee met wat lekkers

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen