Kerstmarkt Centro Oberhausen 11 december

Kerstmarkt Centro Oberhausen,  11 december 2021. 

Kerstmarkt Centro Oberhausen.
Net over de grens bij Arnhem staat Europa’s grootste overdekte winkelcentrum CentrO in Oberhausen, een walhalla voor kerstshoppers. In de sfeervolle weken voor kerst vindt hier de grootste kerstmarkt van Oberhausen plaats. Slenter door dit toverachtige kerstdorp en geniet van de prachtige verlichting, sfeervolle muziek en de heerlijke geur van dennenbomen. Dit is nu wat men bedoelt met op-en-top kerstshoppen!

In CentrO Oberhausen kun je kiezen uit 3 kerstmarkten met elk een eigen thema. 
Zo is er de Bergkerstmarkt waar je je in de besneeuwde Alpen waant. Slenter langs authentieke Alpenhutten en geniet van de uit de Alpen gerelateerde muziek, kerstproducten en lekkernijen. Het sneeuwlandschap biedt volop vertier, zoals rodelen, sleeën en après-skiën. Kortom, de ideale plek om de echte winter te beleven. 
Dan is er Santa’s Village, een huttendorp waar alle facetten van de ultieme kerstmarkt samenkomen. In de meer dan 50 kerstkraampjes vind je vele verrassingen, speelgoed, heerlijke lekkernijen en bijzondere kunstnijverheid.

Ook op culinair gebied zijn er genoeg lekkernijen die je tijdens de kerstmarkt in CentrO Centro oberhausen Birwa Toursproeven moet. Chocoladeliefhebbers vinden op de bonbon stand ware droomcreaties van bittere, hazelnoot, amandel en krokante chocolade. Appelpannenkoeken, poffertjes, fruitbrood: op elke hoek van de markt kun je de kerstsfeer letterlijk proeven. Tevens neemt de kerstman hier zijn intrek. 

Last but not least staat er dit jaar bij CentrO Oberhausen ook een kerstmarkt voor
kinderen: de Kaboutermarkt. Op deze sprookjesachtige kerstmarkt beleef je met het hele gezin magische momenten. Een sprekende sprookjesboom, treintje, carrousel en snoepjesmaker zorgen voor een onvergetelijke dag. De kerstmarkt in CentrO Oberhausen is dus ook aantrekkelijk voor de allerkleinsten. 

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 28,- per persoon.
(Birwa tours berekent geen administratiekosten!)

aankomst 12:00 uur, vertrek  18:00 uur.

Opstapplaatsen:
Bus 1: Damwâld, Dokkum, Quatrebras, Leeuwarden, Heerenveen
Routes kunnen worden aangepast

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135

Fout: Contact formulier niet gevonden.