Middagtocht Kaaslust en Veenhuizen

Middagtocht Kaaslust en Veenhuizen, woensdag 23 januari 2019.

Rond het middaguur starten we met de ophaalroute. Wanneer iedereen in de bus zit, gaan we op weg naar Veenhuizen. Hier stond de tijd gewoon even stil zoals in ‘langs het tuinpad van mijn vader’ van Wim Sonneveld.  Een nostalgische dorpssfeer met oud kaasfabriekje en bierbrouwerij met heerlijk terras en leuk snuisterijenwinkeltje bij elkaar….

Kaaslust is een prachtig gerestaureerd klein zuivelfabriekje uit 1903 Het staat op de nominatie om Unesco Werelderfgoed te worden.Middagtocht Kaaslust en Veenhuizen
Hier worden we ontvangen met koffie met wat lekkers. Vervolgens krijgen we een rondleiding: u wordt meegenomen in de geschiedenis van Veenhuizen en beleeft het kaasmaakproces van dichtbij. Tot slot proeft u, onder het genot van een kopje thee, zes van onze heerlijke kazen terwijl er uitgebreid uitleg gegeven wordt over bijvoorbeeld het rijpingsproces.

Na het bezoek aan Kaaslust stapt u weer in de bus voor een rondrit. Tijdens deze rondrit vertelt de plaatselijke gids u alles over Veenhuizen, de bezienswaardigheden en het gebied.  Vervolgens brengen we een bezoek aan Donkerbroek voor een heerlijk 3-gangen diner met een consumptie om met z’n allen de dag af te sluiten waarna uw chauffeur u weer veilig terug brengt naar de plaats waar u bent opgestapt.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 49,00 per persoon.

Deze prijs in inclusief:
-Vervoer
-Administratiekosten
-2x koffie of thee met wat lekkers
-Bezoek aan zuivelfabriekje kaaslust met een rondleiding en proeverij.
-rondrit met gids
-3-gangendiner met 1 consumptie.

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-Email: info@birwa.nl
-Telefoon:0511-424135


Uw naam*

Uw email*

Adres + huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon nummer*

Aantal personen*

Wensen / Opmerkingen