Nederlands ijsbeelden festival

Nederlands IJsbeelden Festival, woensdag 18 december 2019.

Al vele opeenvolgende winters is het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle een grote publiekstrekker met jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers. U kunt er nu samen met Birwa Tours naartoe.

De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle waar ze in een grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema “R-IJs door de Tijd’ in een magische wereld van ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. “Special effects” met licht, geluid en projectie maken de beelden nog magischer.

De reis door de tijd begint in de prehistorie met een verijsde dinosaurus op ware grootte,  de ijstijd volgt met een Mammoet met enorme slagtanden, veel tijdsbeelden volgen waaronder de industriële revolutie met een stoomlocomotief op een echte ijsrail, de Gouden eeuw, Rembrands beroemdste schilderij “De Nachtwacht” en nog veel meer. De expositie eindigt in de nabije toekomst met de eerste mens op Mars.Nederlands Ijsbeelden Festival - Birwa Tours - Winter - Dagtochten

Het IJsbeelden Festival is in een aparte, rolstoeltoegankelijke hal naast de IJsselhallen, en via een overdekte verbinding kunt u ook nog de verwarmde IJsselhallen bezoeken, waar het evenement Winter Wonderland, geheel in kerstsfeer, te bezoeken is.

Dan gaan we op weg naar het restaurant, waar we aan tafel gaan voor een lekker stamppottenbuffet. Na al dit lekkers stappen we in de touringcar. Er gaat een gids met ons mee, voor een mooie rondrit door de omgeving van Meppel. Ter afsluiting van deze dag krijgt u nog een kopje koffie of thee aangeboden, waarna wij u terug brengen naar uw opstapplaats.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 69,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-vervoer
-administratiekosten
– entree Nederlands IJsbeelden Festival
– 2 x koffie met wat lekkers
– stamppottenbuffet inclusief consumptie
– rondrit met gids
– 2 x koffie/thee met wat lekkers

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135

Uw naam*

Uw email*

Adres + huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon nummer*

Aantal personen*

Wensen / Opmerkingen