Orchideeënhoeve Winterdroom

Orchideeënhoeve Winterdroom, dinsdag 22 december 2020.

Orchideeënhoeve Winterdroom beleeft u met Birwa Tours.2e Kerstdag Orchideeënhoeve Birwa Tours
Ga samen met ons genieten van een heerlijke dag uit. Normaal doen wij dit met 2e kerstdag. maar door het op een ander moment te doen is het een mooi stuk rustiger. 

Na de ophaalroute komen we omstreeks 12:00 uur aan bij de Orchideeënhoeve Winterdroom in Luttelgeest. In december transformeert de Orchideeënhoeve in een magische Winterdroom. Duizenden lampjes, romantische fonteinen een gloednieuwe lichteffecten toveren het indoorpark om in een unieke kerstwereld waarin je niet uitgekeken raakt.

Bij aankomst gaan we aan tafel voor een heerlijk Kerstdiner inclusief consumptie en aansluitend een lekker kerstdessert. Vervolgens kunt u op eigen gelegenheid de magische kerst in de Orchideeënhoeve beleven. Voor vertrek krijgt u nog 2 x koffie/thee met wat lekkers aangeboden en er is voor iedereen een presentje!

Omstreeks 16:45 uur vertrekt de touringcar weer en brengt u terug naar de plaats waar u bent opgestapt, waarna u kan terug kijken op een mooie geslaagde dag.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 80,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:2e Kerstdag Orchideeënhoeve Birwa Tours
-vervoer
-administratiekosten
-entree Orchideeënhoeve
-2x koffie met gebak
-leuk presentje
-kerst diner met 1 consumptie

Toelichting COVID19 maatregelen:

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht in de touringcar. Voor een meerprijs van € 2,00 p.p. kan Birwa Tours de mondkapjes verzorgen. Wanneer u hier gebruikt van wilt maken, wilt u dit dan aangeven bij uw boeking?
  • Tijdens het bezoek aan de Zandsculpturen, op de rondvaartboot en in het restaurant hoeft u het mondkapje niet te dragen. Hier moet u wel de 1,5 meter afstand in acht houden
  • Stap niet in de bus wanneer u koorts, verkoudheidsklachten of andere ziektesymptomen heeft
  • Uiteraard zijn deze maatregelen onder voorbehoud van de ontwikkelingen van het virus en de aanpassingen van de overheid

 Aansprakelijkheidsverklaring:
Ons bedrijf volgt de hygiënemaatregelen van de overheid nauwgezet op en heeft het ingezette materieel zorgvuldig gereinigd. Passagiers worden gewezen op de extra getroffen maatregelen in verband met voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus. In aanvulling op artikel 8 van de algemene vervoer- en reisvoorwaarden is de vervoerder niet aansprakelijk voor schade die ontstaat vanwege het niet in acht nemen van de maatregelen of het niet opvolgen van de aanwijzingen van vervoerder.

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135

Uw naam*

Uw email*

Adres + huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon nummer*

Aantal personen*

Wilt u een mondkapje kopen voor € 2,- per stuk?*

Wensen / Opmerkingen