Rondvaart met minikerstmarkt

Rondvaart met minikerstmarkt, dinsdag 8 december 2020.
 
Weer zo’n mooie ‘coronaproof’ dagtocht, georganiseerd door Birwa Tours! Met deze keer een prachtige rondvaart met minikerstmakt.
Na de ophaalroute gaan we op weg naar het restaurant om te genieten van verse koffie met gebak. Vervolgens gaan we op weg naar het mooie Wijk bij Duurstede, waar we aan boord gaan van de rondvaartboot,  die geheel in kerstsfeer is aangekleed. Ook zijn er kraampjes aan boord waar diverse kerstspullen worden verkocht. Zo heeft u toch nog de gelegenheid om naar een kerstmarkt te gaan. 
 
Vanaf Wijk bij Duurstede varen we de Nederrijn op, richting de sluis bij Amerongen. hier schutten wij naar boven en varen vervolgens verder stroomopwaarts richting Rhenen langs de rand van de Veluwe die vanaf ons schip goed te zien is, prachtige vergezichten tegen de heuvels hiervan. Tijdens de 3-uur durende rondvaart ziet u een gevarieerd landaschap aan voorbij trekken en zal de schipper de nodige uitleg hierover geven, terwijl u kunt u genieten van een stampottdiner met aansluitend een dessert. En natuurlijk krijgt u ook een drankje aangeboden. En voordat we weer in de bus stappen richting het dineradres wordt er nog een kopje koffie of thee met wat lekkers geserveerd.rondvaart met minikerstmarkt - Birwa Tours 
 
Op de terugreis gaan we aan tafel voor een lekker 3-gangendiner inclusief consumptie, waarna wij u terugbrengen naar uw opstapplaats. 
 
Tijdens deze dagtocht komt u alleen in contact met de medereizigers van deze dagtocht, we hebben een eigen ruimte op de rondvaartboot en in het restaurant. Op deze manier kunnen wij de dagtocht coronaproof aanbieden.
 
Wij bieden u deze dagtocht aan voor € 80,- per persoon.
 
Inclusief:  2 x koffie/thee met gebak, 3-uur durende rondvaart met aan boord een minikerstmarkt, stamppotdiner inclusief dessert en consumptie, 1 x koffie/thee met cake 
 

Toelichting COVID19 maatregelen:

 • Het dragen van een mondkapje is verplicht in de touringcar. Voor een meerprijs van € 2,00 p.p. kan Birwa Tours de mondkapjes verzorgen. Wanneer u hier gebruikt van wilt maken, wilt u dit dan aangeven bij uw boeking?
 • Tijdens het bezoek aan de Zandsculpturen, op de rondvaartboot en in het restaurant hoeft u het mondkapje niet te dragen. Hier moet u wel de 1,5 meter afstand in acht houden
 • Stap niet in de bus wanneer u koorts, verkoudheidsklachten of andere ziektesymptomen heeft
 • Uiteraard zijn deze maatregelen onder voorbehoud van de ontwikkelingen van het virus en de aanpassingen van de overheid

 Aansprakelijkheidsverklaring:
Ons bedrijf volgt de hygiënemaatregelen van de overheid nauwgezet op en heeft het ingezette materieel zorgvuldig gereinigd. Passagiers worden gewezen op de extra getroffen maatregelen in verband met voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus. In aanvulling op artikel 8 van de algemene vervoer- en reisvoorwaarden is de vervoerder niet aansprakelijk voor schade die ontstaat vanwege het niet in acht nemen van de maatregelen of het niet opvolgen van de aanwijzingen van vervoerder.

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen