Schiphol behind the scenes

Schiphol behind the scenes, woensdag 30 oktober 2019.

ID kaart/ paspoort verplicht!

Schiphol behind the scenes.
Heeft u altijd al willen weten hoe het eraan toegaat achter de schermen van de grootste luchthaven van Nederland? Vandaag heeft u de kans, want Birwa Tours neemt u mee ‘Behind the Scenes’, oftewel; achter de schermen.

Onderweg naar Noord Holland hebben we een koffiestop. U kunt genieten van 2 kopjes koffie of thee met wat lekkers erbij.Schiphol Behind the Scenes - Birwa Tours

Aangekomen op Schiphol stapt u in de Schiphol Experience bus, welke u meeneemt achter de schermen van de luchthaven. (in verband met veiligheidsvoorschriften is het niet mogelijk deze tour met onze eigen bus te doen) Hoe werkt de brandweer op een vliegveld? Hoe ziet een hangaar er van dichtbij uit? Wat gebeurt er als het sneeuwt? Al deze vragen zullen worden beantwoord tijdens de Schiphol Experience. Ook krijgt u een kijkje in de geschiedenis, zo hoort u alles over de start van het vliegveld en de eerste vlucht ooit die op de luchthaven vertrok. Ontdek Schiphol zoals u het nog nooit eerder hebt gezien!

Voor deze tour dient u een geldig identiteitsbewijs mee te nemen!

Na de tour heeft u nog vrije tijd op de luchthaven. U kunt gaan lunchen in een van de vele restaurants, of het panoramaterras bezoeken, waar u geniet van prachtige vergezichten met uitzicht op het komen en gaan van vliegtuigen.

In de namiddag stapt u weer in de Birwa-touringcar. Op de terugreis kunt u gaan genieten van een 3-gangendiner met consumptie, waarna wij u terugbrengen naar uw opstapplaats.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 79,- per persoon

Deze prijs is inclusief:

– Vervoer
– Administratiekosten
– 2 x koffie/thee met wat lekkers
– Schiphol behind the scenes tour
– vrije tijd op schiphol airport
– 3-gangendiner met consumptie

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135

Uw naam*

Uw email*

Adres + huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon nummer*

Aantal personen*

Wensen / Opmerkingen