Spirit Of Winter

Spirit Of Winter, 16 November 2019.

Ga met Birwa Tours mee naar de warmste Winterfair van het Land. Deze betoverende buitenfair vindt plaats bij Paleis het Loo.
Heerlijk wintershoppen en inspiratie op doen voor de feestdagen bij de specialisten, smaakmakers en trensetters in de lanen van Het Loo!

Betoverende Buitenfair…
In de met duizenden lichtjes verlichte lanen tonen ruim 150 specialisten het beste van wat ze in huis hebben. Smaakmakers met culinaire verrassingen, sfeermakers met trendy huis- en tuinverfraaiers, trendsetters met ‘fashion musthaves’, van eigen ontwerp tot ‘handmade’ en nog veel meer…

Flaneer over het Koninklijke Stallen plein, maak een praatje met Butler Paul over ‘hoe heurt ’t eigenlijk’ of pak een terrasje bij de fashionshow. Doe mee in de Hofkeuken met een ‘live cooking sessie’ of kijk de kunst af bij Bloem & Groen demo’s…Spirit of Winter Paleis Het Loo

In de loop van de ochtend haalt Birwa Tours u op in uw opstapplaats in Friesland. We verwachten rond 12:00 uur te arriveren bij Paleis het Loo, vertrek is om ongeveer 16:00 uur.

(NB. Wegens verbouwing is het Paleis gesloten t/m 2021)

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 39,00 per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-Vervoer
-Administratiekosten
-Entree spirit of winter

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-Email: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135

Uw naam*

Uw email*

Adres + huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon nummer*

Aantal personen*

Wensen / Opmerkingen