Tina Turner

Tina Turner de musical, zaterdag 10 oktober 2020.

Op de eerste rang bij Tina Turner de musical!
De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Dit is het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.
Met een bus arrangement van Birwa Tours kunt u hier al bij zijn.

Tina Turner is een van de bestverkopende artiesten ter wereld. Ze heeft 11 Grammy Awards gewonnen en haar live shows trokken miljoenen mensen. Ze verkocht meer concertkaarten dan welke andere soloartiest ook.Tina Turner - Musical - Birwa Tours

In TINA hoor je natuurlijk ook al haar grote hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’. De musical is geschreven door Olivier Award winnaar Katori Hall en wordt geregisseerd door de internationaal geprezen Phyllida Lloyd.

Gesproken/Gezongen taal: Uiteraard komen alle bekende hits van Tina Turner voorbij in TINA – De Tina Turner Musical. Indien de nummers dienend zijn om het verhaal te vertellen worden ze in een Nederlandse vertaling gezongen. De nummers die als concert/optreden gebracht worden, worden in het Engels gezongen.

Deze musical bieden wij u aan voor € 125,- per persoon.

Deze musical betreft een matinee voorstelling aanvang is om 15:00 uur en duurt tot 17:40 uur.
Deze prijs in inclusief:
-vervoer
-administratie kosten
-1e rang kaarten

Opstapplaatsen in overleg.
Voorbeeld van opstapplaatsen: Damwâld, Dokkum, Quatrebras, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Joure

Opgave:
-Het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135

Uw naam*

Uw email*

Adres + huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon nummer*

Aantal personen*

Wensen / Opmerkingen