Wintersafari Otterlo

Wintersafari Otterlo, woensdag 18 november 2020.

Wederom een prachtige, compleet verzorgde dagtocht. Deze keer gaan we op Wintersafari Otterlo op de Hoge Veluwe, Otterlo is gelegen in Nationaal Park De Hoge Veluwe. Na de ophaalroute gaan we op weg naar restaurant De Waldhoorn in Otterlo, waar we gastvrij worden ontvangen met koffie/thee en gebak, vervolgens kunt u weer plaatsnemen in de touringcar samen met de boswachter die ons mee neemt op avontuur en ons laat genieten al rijdend van de mooi Veluwe.

Na de rondrit komen we weer terug bij restaurant de Waldhoorn en gaan we aan tafel voor de huisgemaakte Pannegies. Dit is een lokaal stoofpotje van Veluws rundvlees. Aansluitend krijgt u nog een lekker dessert. Hierbij is ook een consumptie bij inbegrepen.

Na het diner stappen we in een verwarmde huifkar. De Veluwse Safari Express vertrekt vanaf Otterlo en maakt een mooi tocht van 12 km door het bekende gebied ”De Planken wambuis” en de Mossel. Wat het leefgebied van vele wilde paarden en schotse hooglanders is. Deze tocht duurt ongeveer 1 uur.Otterlo en de Hoge Veluwe - Birwa Tours

Na de huifkartocht schuiven we weer aan bij de Waldhoorn voor koffie/thee met cake en vertrekken we om 16:00 uur om u weer terug te brengen naar de plaats waar u bent opgestapt.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 80,00 per persoon

Inclusief: busvervoer, administratiekosten, 2 x koffie/thee met gebak, Veluwe Safari Express, Diner met 1 consumptie, rondrit met boswachter, koffie/thee met cake.

Toelichting COVID19 maatregelen:

 • Het dragen van een mondkapje is verplicht in de touringcar. Voor een meerprijs van € 2,00 p.p. kan Birwa Tours de mondkapjes verzorgen. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, wilt u dit dan aangeven bij uw boeking?
 • In het restaurant hoeft u het mondkapje niet te dragen. Hier moet u wel de 1,5 meter afstand in acht houden
 • Stap niet in de bus wanneer u koorts, verkoudheidsklachten of andere ziektesymptomen heeft
 • Uiteraard zijn deze maatregelen onder voorbehoud van de ontwikkelingen van het virus en de aanpassingen van de overheid

 Aansprakelijkheidsverklaring:
Ons bedrijf volgt de hygiënemaatregelen van de overheid nauwgezet op en heeft het ingezette materieel zorgvuldig gereinigd. Passagiers worden gewezen op de extra getroffen maatregelen in verband met voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus. In aanvulling op artikel 8 van de algemene vervoer- en reisvoorwaarden is de vervoerder niet aansprakelijk voor schade die ontstaat vanwege het niet in acht nemen van de maatregelen of het niet opvolgen van de aanwijzingen van vervoerder.

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen