Within Temptation & Evanescence 8 & 9 september 2020

Within Temptation & Evanescence, dinsdag 8 & woensdag 9 september 2020.

Al jaren lang hebben fans van metal bands Within Temptation & Evanescence de vraag gesteld ‘wanneer gaan jullie samen optreden?’ Met de Worlds Collide Tour is deze droom eindelijk werkelijkheid geworden! Naast dat beide bands bekend staan om hun ruige, maar toch mooie hits hebben ze ook allebei een sterke afdruk achtergelaten binnen het genre en op de positionering van vrouwen in de rock en metal scene.within temptation & evanescence - Birwa Tours - Concert vervoerder Dat de bands samen gaan toeren is een echte happening, dus ga jij dit beleven?

Within Temptation werd in 1996 opgericht door Sharon den Adel en gitarist Robert Westerholt. De band is bekend van hits als ‘Ice Queen’, ‘Stand My Ground’ en ‘Mother Earth’. De Nederlandse metalband zag meerdere albums platina worden en won prijzen als Best Dutch & Belgian act bij de MTV EMA’s, en bij de World Music Awards een prijs voor Best Selling Dutch Artist.

Evanescence is een Amerikaanse rockband en werd opgericht in 1995 door zangeres en pianist Amy Lee en gitarist Ben Moody. In 2003 brachten ze hun eerste album ‘Fallen’ uit dat sindsdien wereldwijd meer dan 17 miljoen keer is verkocht. De hit ‘Bring Me To Life’ van die plaat is op Youtube meer dan 675 miljoen keer beluisterd.

Wij bieden het busvervoer aan voor maar € 25,- per persoon.

Prijs betreft alleen het vervoer en is inclusief administratiekosten.

Voor opstapplaatsen kunt u denken aan:

Damwâld-Dokkum-Quatrebras-Leeuwarden-Grou-Heerenveen-Joure.
Opstapplaatsen kunnen aangepast worden.
Aankomst rond 19:00 uur afloop rond 23:00 uur.

Opgave kan via het volgende formulier:

Uw naam*

Uw email*

Adres + huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon nummer*

Datum*

Aantal personen*

Opstapplaats*

Wensen / Opmerkingen