Yakult en de Veluwe

Yakult en De Veluwe, woensdag 12 juni 2019

In 1935 bracht de wetenschapper dr. Minoru Shirota de eerste flesjes Yakult in Japan op de markt. In 1994 werd Yakult voor het eerst in Europa geproduceerd, in Almere. Sinds die tijd staat hier de productielocatie voor de hele Europese markt. Het bijzondere is dat u deze fabriek zelf kunt bezoeken! Birwa Tours neemt u mee voor een rondleiding.

Na ontvangst met koffie en wat lekkers, volgt de rondleiding. Yakult is een klein flesje met Yakult en de veluwe Birwa Tourseen groot verhaal. In de fabriek kunt u precies zien welke avonturen het wereldberoemde flesje al sinds 1935 heeft beleefd. Er wordt u van alles verteld over de fascinerende geschiedenis en u wordt uitgebreid rondgeleid langs de verschillende onderdelen van het productieproces. U ziet bijvoorbeeld hoe de flesjes in een razend tempo worden afgevuld en gedopt worden. Natuurlijk kunt u tijden de rondleiding ook Yakult proeven en u krijgt een goedgevulde goodiebag mee naar huis.

Rond het middaguur brengt Birwa Tours u naar Harderwijk. Hier gaan we aan tafel voor een lekkere lunch. Na de lunch hebben we een bijzondere Veluwe-tour. Birwa Tours heeft voor u een huifkartocht geregeld door de prachtige bossen en over de uitgestrekte heide van de Veluwe! Als het meezit, laat misschien een van de reeën van de groep die in dit gebied verblijft zich wel zien. Teruggekomen in Harderwijk, kunt u genieten van een kopje koffie met wat lekkers. En omdat het nog niet helemaal tijd is om aan tafel te gaan, heeft Birwa Tours tot die tijd nog wat vertier voor u geregeld. Wanneer iedereen heeft genoten van een heerlijk 3-gangendiner inclusief consumptie, wordt u teruggebracht naar uw opstapplaats.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 78,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-vervoer
-administratiekosten
-2x koffie/thee met wat lekkers
-bezoek en rondleiding Yakult
-lunch
-huifkartocht over de veluwe
-koffie/thee met cake
-3 gangen diner met consumptie

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen