Zand Speelgoed en Oude Ambachten

Zand Speelgoed en Oude Ambachten, woensdag 13 juni 2018.

Na de ophaalroute gaan we op weg naar Garderen. Hier worden we hartelijk ontvangen Zand speelgoed en oude ambachten Birwa Toursmet een kop koffie met wat lekkers. Na de koffie kunt u een bezoek brengen aan het Zandsculpturen Festijn, dit jaar met het thema ‘Hollandse Meesters’. Schilderijen en het leven van de bekende Hollandse Meesters uit de Gouden Eeuw komen tot leven in Garderen, een ware beleving voor jong en oud. In het overdekte deel van het festijn vindt u ca. 40 sculpturen die verschillende tegelspreuken uitbeelden. Kleine taferelen die de spreuk vertellen. De uitdagende opdracht: bedenk welke spreuk elk zandsculptuur uitbeeldt.Vervolgens kunt u een bezoek brengen aan de Beeldentuin: voor iedereen die zijn of haar hart op wil halen aan de allermooiste tuin- en woondecoraties, beelden, woonaccessoires en meubelen, is de beeldentuin in combinatie met het showroomdorp hét woonparadijs op aarde!

Dan stappen we weer in de bus, en rijden we naar Terschuur voor een unieke belevenis! In het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum gaan we eerst aan tafel voor een lunch met o.a. een kop Oma’s soep en broodjes en dan nemen we een unieke kijk in de wereld van toen.  Ervaar het zelf en laat u meenemen in de tijd dat er geen elektriciteit was, de meeste arbeid nog met de hand werd gedaan en de mensen nog afhankelijk waren van familie, vrienden en buren. Er zijn ruim 160 verschillende oude ambachten, beroepen en winkeltjes te vinden. Eén ding is zeker, tijdens het bezoek komt u ogen tekort!

Naast de oude ambachten is er ook een indrukwekkende verzameling van oud en antiek speelgoed. Bovendien zijn er in de expositiezalen wisselende tentoonstellingen te zien. Zelfs buiten is er genoeg te zien bij de oude landbouwwerktuigen en machines.
We sluiten deze dag af met een heerlijk 3-gangen diner, waarna u afscheid kunt nemen en wij u weer terug brengen naar de plaats waar u bent opgestapt.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 72,- per persoon.

deze prijs is inclusief:
-vervoer
-administratiekosten
-2x koffie of thee met wat lekkers
-entree zandsculpturen en beeldentuin
-lunch
-entree oude ambachten en speelgoedmuseum
-koffie/thee met cake
-3 gangen diner met 1 consumptie.

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


Uw naam*

Uw email*

Adres + huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon nummer*

Aantal personen*

Wensen / Opmerkingen