Zandsculpturen 75 jaar bevrijding en rondvaart Veluwemeer

Zandsculpturen ’75 jaar Bevrijding’ en rondvaart Veluwemeer, donderdag 30 juli 2020.

Wat zijn wij blij dat wij u weer mogen verwelkomen in onze luxe touringcars! Om dit te vieren hebben wij een hele mooie ‘corona-proof’ dagtocht voor u samengesteld. Wij nemen u graag mee naar de prachtige Veluwe, voor een bijzonder dagje uit. Uiteraard is deze dagtocht volledig verzorgd door Birwa Tours!

 Na de ophaalroute rijden we naar de provincie Gelderland. In Garderen willen we een bezoek brengen aan het Veluws Zandsculpturenfestijn. Elk jaar is er een ander thema, dus ook als u er al eerder bent geweest, is een bezoek zeker de moeite waard! Het thema van dit jaar is ’75 jaar bevrijding’.

We worden hier ontvangen met 2 x koffie/thee met gebak. Aansluitend kunt u op eigen gelegenheid de tentoonstellen van Zandsculpturen bewonderen. Een groot gedeelte van de tentoonstelling bevindt zich in de buitenlucht. Ook kunt u nog een bezoek brengen aan de Beeldentuin. De Beeldentuin is met het nostalgische showroomdorp, de plaats om ideeën op te doen om uw huis en tuin leuk aan te kleden.Zandsculpturen 75 jaar bevrijding en rondvaart Veluwemeer - Birwa Tours

Na het bezoek aan de Zandsculpturen en de Beeldentuin krijgt u een lunch aangeboden.

Dan stappen we in de bus en brengt de chauffeur u naar Harderwijk. Hier gaan we bij Rederij Randmeer aan boord voor een prachtige rondvaart over het Veluwemeer. U kunt genieten van een fantastisch uitzicht over de Veluwe en eilandjes met natuurgebieden. Aan boord krijgt u ook een kop koffie of thee met wat lekkers aangeboden.

Eenmaal terug in Harderwijk stappen we weer in de touringcar en gaan we op weg naar het restaurant voor een 3-gangendiner met consumptie. Na het diner wordt u teruggebracht naar uw opstapplaats.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 89,00 per persoon

Inclusief: busvervoer, administratiekosten, 2 x koffie/thee met gebak, entree Zandsculpturenfestijn, lunch, rondvaart, 1 x koffie/thee met lekkers, 3-gangendiner en een consumptie

Toelichting COVID19 maatregelen:

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht in de touringcar. Voor een meerprijs van € 2,00 p.p. kan Birwa Tours de mondkapjes verzorgen. Wanneer u hier gebruikt van wilt maken, wilt u dit dan aangeven bij uw boeking?
  • Tijdens het bezoek aan de Zandsculpturen, op de rondvaartboot en in het restaurant hoeft u het mondkapje niet te dragen. Hier moet u wel de 1,5 meter afstand in acht houden
  • Stap niet in de bus wanneer u koorts, verkoudheidsklachten of andere ziektesymptomen heeft
  • Uiteraard zijn deze maatregelen onder voorbehoud van de ontwikkelingen van het virus en de aanpassingen van de overheid

 Aansprakelijkheidsverklaring:
Ons bedrijf volgt de hygiënemaatregelen van de overheid nauwgezet op en heeft het ingezette materieel zorgvuldig gereinigd. Passagiers worden gewezen op de extra getroffen maatregelen in verband met voorkoming van de verspreiding van het Coronavirus. In aanvulling op artikel 8 van de algemene vervoer- en reisvoorwaarden is de vervoerder niet aansprakelijk voor schade die ontstaat vanwege het niet in acht nemen van de maatregelen of het niet opvolgen van de aanwijzingen van vervoerder.

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135

Uw naam*

Uw email*

Adres + huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon nummer*

Aantal personen*

Wilt u een mondkapje kopen voor € 2,- per stuk?*

Wensen / Opmerkingen