Bedrijven

Beter samenwerken en meer verbinding tijdens een gezamenlijke reis

Voor elk gezelschap

Onvergetelijke ervaringen

De mooiste verhalen binnen een bedrijf vinden hun oorsprong in de bijzondere momenten buiten werktijd. Even weg zijn van de werkvloer doet namelijk wonderen. Het geeft mensen de gelegenheid om op informele wijze plezier te hebben.

Uit ervaring weten we dat bedrijfsuitjes erg waardevol zijn voor medewerkers. Bedrijven behoren al twintig jaar tot de grootste klantengroep van Birwa Tours. In zowel binnen- als buitenland, van een middagje tot een hele week: we voorzien bedrijven in de regio al jarenlang van de leukste reizen. En de feedback die wij ontvangen, is altijd positief.

Maatwerk en persoonlijke service

Voor meerdere bedrijven in Noord-Nederland is Birwa Tours de vaste partner op het gebied van bedrijfsuitjes. We leveren maatwerk, wat in onze ogen begint met een persoonlijk gesprek.

Heb je een specifiek doel voor ogen, zoals teambuilding? We denken graag mee. Wil je het hele bedrijf meenemen op wintersport, maar heb je geen tijd om alles te regelen? Geen probleem, Birwa Tours biedt complete vakanties aan.

We doen een persoonlijk voorstel op basis van de behoeften van jouw bedrijf.

Een touringcar als garantie

Enkele voorbeelden van leuke groepsreizen

Geen bedrijfs reizen gevonden.
Voor elk gezelschap

Birwa Tours voor bedrijven

Het is onze missie om bedrijven te ontzorgen en echte meerwaarde te leveren. Een eendaagse activiteit verzorgen we met alle plezier, een hele week weg net zo graag. We doen er alles aan om de medewerkers van een bedrijf van de mooiste ervaringen te voorzien. Zo hebben jullie een leuke tijd samen en wij hebben wellicht een vaste klant.

Voor minder doen we het niet!

Veelgestelde vragen

Wat is de capaciteit van jullie touringcars en kunnen ze worden aangepast aan de behoeften van ons bedrijf?

Bij Birwa Tours beschikken we over een groot aantal touringcars van verschillende formaten. Een midibus heeft ruimte voor 25 personen, onze grootste dubbeldekker telt 88 stoelen. Ook hebben we touringcars voor aantallen die daartussen vallen, voor 50 personen bijvoorbeeld. Uiteraard zorgen we altijd dat alle medewerkers van een groep meegaan op reis. We denken altijd mee in de behoeften van onze klanten.

Welke bestemmingen kunnen we kiezen voor onze bedrijfsreis?

Alle bestemmingen die via de openbare weg te bereiken zijn, behoren tot de mogelijkheden. Zowel in Nederland als over de grens. Birwa Tours verzorgt jaarlijks tientallen reizen naar het buitenland. Voor bedrijven, maar ook voor verenigingen en andere gezelschappen. Denk aan wintersportvakanties of uitwisselingen voor scholieren. Niets is ons te gek, alles is mogelijk!

Zijn er speciale tarieven of kortingen beschikbaar voor regelmatige bedrijfsklanten?

Als vaste partner van meerdere bedrijven in de regio zijn we natuurlijk gebaat bij terugkerende klanten. Heeft jouw bedrijf of werkgever de intentie om vaker gebruik te maken van Birwa Tours? Dan gaan we graag in gesprek over een vaste samenwerking. Laat ons vooral weten wat je wensen zijn en we bespreken de mogelijkheden.

Voor elk gezelschap