Schoolreisjes

Creëer een onvergetelijke dag waar nog jaren over gesproken wordt
Voor elk gezelschap

Met de leerlingen op stap

Een dagje weg met de hele klas hoort een geweldig feest te zijn. Voor kinderen en jongeren is het schoolreisje vaak de leukste dag van het schooljaar. Als leerkracht wil je dus zeker weten dat alles goed geregeld is.

Gelukkig is het organiseren van een schoolreisje in de praktijk vrij makkelijk. Je hoeft maar drie dingen te regelen: vervoer, een leuke bestemming en een concreet dagprogramma. Bij Birwa Tours kan je alle drie in één keer afstrepen.

Schoolreisjes met of zonder arrangement

Met een bus van Birwa Tours is het vervoer van top tot teen geregeld. We komen de hele groep bij school ophalen en zorgen dat iedereen weer op tijd thuis is. Koffie voor de meesters en juffen? En snacks en drinken voor de leerlingen? Alles is mogelijk!

Ook als er nog geen bestemming of dagprogramma is vastgesteld, dan regelen wij dit. Walibi, de Apenheul, het Rijksmuseum: zomaar een paar suggesties die als basis voor een leuke dag kunnen dienen. We denken graag mee.

Een touringcar als garantie

Veelgestelde vragen

Wat voor schoolreisjes organiseert Birwa Tours?
Ons team heeft de afgelopen jaren verschillende dagprogramma’s voor zowel middelbare- als basisscholen opgesteld. Pretparken, musea, een dagje naar Maastricht, stedentrips naar Berlijn en Londen: we hebben verschillende leuke reizen mogen organiseren. Zowel in Nederland als over de grens. We hebben samenwerkingen met een aantal goede partnerorganisaties die gastgezinnen of hostels kunnen boeken. Spreek je wens uit en wij faciliteren!
Wat zijn de kosten van een schoolreisje?
Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan het aantal leerlingen, de duur van de reis, het programma en de reisafstand. Een schoolreis is altijd maatwerk. Het is daarom het makkelijkste om een offerte aan te vragen. Binnen een paar dagen ontvang je een voorstel van ons.
Hoeveel leerlingen passen er in een bus?
Bij Birwa Tours hebben we verschillende touringcars. In een midibus passen 25 leerlingen, terwijl onze dubbeldekker 88 stoelen heeft. We doen altijd ons best om de hele groep in één bus te plaatsen, inclusief leerkrachten. Wel zo gezellig!
Voor elk gezelschap