Festivals en Evenementen

Het feest begint al op het moment van vertrek

Voor elk gezelschap

In stijl richting het festivalterrein

Het moment is eindelijk daar! Dat grote festival waar jij en je vrienden al weken naar uitkijken, komt steeds dichterbij. Maar hoe zit het met het vervoer? Een van de ouders lief aankijken, of gaan jullie met de trein? Nergens voor nodig, want samen met je vrienden huur je een eigen bus!

De afgelopen jaren reden de chauffeurs van Birwa Tours naar zowat alle grote festivalterreinen die ons land kent. Lowlands, Mystic Garden, Defqon, Mysteryland: noem een festival waar we niet zijn geweest. De kans is groot dat het je niet lukt.

Feestend de weg op

Voor het vervoer naar festivals hebben we bij Birwa Tours speciale touringcars. Inclusief enorme speakers, een draaitafel en een keiharde subwoofer. Drinken jij en je vrienden graag een biertje onderweg? Wordt geregeld, wij zorgen voor een paar koude flesjes.

Als vriendengroep ga je altijd in dezelfde bus. Blijkt nou dat er nog een groep vanaf dezelfde bestemming vertrekt? In goed overleg kunnen jullie samen op de bus stappen. Dit is een win-win: het scheelt in kosten en jullie leren meteen nieuwe mensen kennen!

Een touringcar als garantie

Enkele voorbeelden van leuke groepsreizen

Geen evenementen gevonden.

Veelgestelde vragen

Beschikt Birwa Tours ook over partybussen?

Meerdere van onze touringcars beschikken over de mooiste disco-elementen. Officieel zijn het geen partybussen, maar het interieur van onze touringcars is voorzien van RGB-verlichting. We hebben alle middelen om er een feestje van te maken. Met een subwoofer en speaker draaien jullie je eigen muziek. En het leukste is dat er in sommige gevallen ook een draaitafel bij komt. Heb je specifieke wensen? Laat het vooral weten!

Hoeveel mensen passen er in een festival-touringcar?

We hebben verschillende touringcars, variërend in grootte. In een midibus passen 25 mensen, terwijl onze dubbeldekker 88 zitplaatsen heeft. We kijken altijd welke bus het beste bij de groepsgrootte past.

Rijdt Birwa Tours alleen naar Nederlandse festivals?

Nee hoor, we rijden net zo graag naar het buitenland. Een groot deel van de reizen die we organiseren hebben bijvoorbeeld België, Duitsland, Frankrijk of Oostenrijk als eindbestemming. Dus ook festivals over de grens zijn voor ons prima te doen!

Voor elk gezelschap