Verenigingen

Versterk de banden, stimuleer de teamgeest!
Voor elk gezelschap

Maak herinneringen die een leven lang meegaan

Voor verenigingen zijn er talloze mogelijkheden om samen onvergetelijke momenten te creëren. Met een studentenreis op stap, bijvoorbeeld in het Poolse Krakau of het Belgische Gent? Hebben we meerdere keren gedaan. Legendarische verhalen gegarandeerd!

Samen met jouw voetbal- of hockeyteam de natuur in, ergens in Duitsland of in Oostenrijk? Wij regelen het! Met of zonder verblijf, wat voor jullie het beste werkt.

Een sterker teamgevoel

Tijdens de reis draait het om jullie comfort en dat het gezellig is. Bij Birwa Tours doen we er alles aan om de groep te ontzorgen. We regelen vervoer van A naar B en alles daartussen. Eten en drinken voor onderweg? We zorgen dat er snacks en blikjes aanwezig zijn. Kom je inspiratie tekort voor een leuke activiteit? We stellen graag een plan voor jullie samen.

Een touringcar als garantie

Enkele voorbeelden van leuke groepsreizen

Geen verenigingens reizen gevonden.
VDL Futura Birwa Tours

Birwa Tours voor verenigingen

Een reis met de vereniging hoort te draaien om teamgevoel. Jullie hoeven je niet druk te maken om het regelen en plannen van allerlei zaken. Wij nemen alles uit handen!

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie ons helpen bij het organiseren van teambuilding-activiteiten tijdens de reis?

Jazeker, Birwa Tours voorziet regelmatig in het organiseren van leuke activiteiten voor verenigingen. We hebben een aantal standaard-programma’s en werken samen met partnerbedrijven. Op basis van de groepsgrootte doen we een aantal suggesties.

Hebben jullie ervaring met het plannen van evenementen voor grote verenigingen?

Dankzij de verschillende samenwerkingen met partnerbedrijven, heeft Birwa Tours de mogelijkheid om grotere evenementen te realiseren. Het plannen van een evenement doen we niet volledig zelf, maar leggen we gedeeltelijk bij een gespecialiseerd bureau.

Wat zijn de mogelijkheden voor verenigingen met een beperkt budget?

Voor kleinere verenigingen bieden we activiteiten in Nederland aan. Ook met een kleiner budget is veel mogelijk. Een midibus heeft ruimte voor 25 personen en ook in de regio is ontzettend veel te doen. Heb je een klein budget? Vermeld dit bij het aanvragen van de offerte en we doen een passend voorstel.

Voor elk gezelschap