Wintersport

Zorgeloos en comfortabel richting de pistes
Voor elk gezelschap

Van deur tot piste: zorgeloos op reis

De jaarlijkse wintersportvakantie is het hoogtepunt van het jaar. Letterlijk en figuurlijk. Die eerste afdaling van de witte pistes brengt het mooiste gevoel van vrijheid met zich mee. Het is een prachtige ervaring om met vrienden en familie te delen.
Hoe fijn is het als het vervoer van top tot teen is geregeld? Of je nu met een vriendengroep, studentenvereniging of meerdere families op reis gaat: met een touringcar kies je voor gemak en comfort. Precies zoals een vakantie hoort te zijn!

Een totaalpakket met verschillende mogelijkheden

De ene familie gaat elk jaar naar Val Thorens, terwijl de andere zweert bij Gerlos. De lijst met opties is erg lang. Saalbach, Zermatt, Winterberg: het Europese continent heeft de mooiste skiresorts. De chauffeurs van Birwa Tours zijn bijna overal geweest.
We bieden onze klanten een breed scala aan opties. Hebben jij en je vrienden alleen vervoer nodig naar een bestemming in de bergen? Bij Birwa Tours zit je goed. Reis je met een gezelschap en wil je een complete vakantie boeken, inclusief verblijf en skipassen? Wij regelen het voor je.
Een touringcar als garantie

Enkele voorbeelden van leuke groepsreizen

Geen wintersport reizen gevonden.
Voor elk gezelschap

Wintersportvakanties voor elk gezelschap

Birwa Tours biedt vervoer en meerdaagse reizen voor wintersport aan. We vertrekken met regelmaat richting Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland. Onze vaste klanten bestaan uit:
  • Bedrijven 
  • Families
  • Vriendengroepen
  • Sportorganisaties 
  • Studentenverenigingen
Met wat voor gezelschap je ook op wintersport gaat, Birwa Tours zorgt voor een onvergetelijke reis.

Veelgestelde vragen

Voor welke wintersportbestemmingen biedt Birwa Tours vervoer aan?
We bieden vervoer naar alle bestemmingen binnen Europa. Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland: we rijden overal naartoe. Voor ons is alles bespreekbaar. Zelfs als je naar het minder bekende Slovenië wil, voorzien wij in vervoer.
Moeten we onze wintersportuitrusting meenemen in de bus?
We hebben voldoende bagageruimte voor uitrustingen. Sommige mensen nemen hun eigen ski’s of snowboard mee, maar het is ook gebruikelijk om op locatie een uitrusting te huren. Dit hangt af van je persoonlijke voorkeur en of een uitrusting zit inbegrepen bij een arrangement.
Is er tijdens de busreis naar de bestemming een tussenstop voor eten en drinken?
Jazeker, we plannen onderweg altijd een aantal tussenstops. Dit is fijn voor zowel het reisgezelschap als voor onze chauffeur. Er is dus voldoende mogelijkheid om wat te eten en drinken. Ook zijn onze touringcars van een toilet voorzien.
Voor elk gezelschap