Touringcar huren

Hét vervoermiddel om geweldige herinneringen mee te maken. Met een leuk gezelschap de wereld verkennen, dat is waar het leven om draait!

4.9/5 reviews

Ontvang een inschatting

voor het huren van een touringcar

  • Binnen 8 uur een reactie
  • Voor kleine en grote groepen
  • Beschikbaar in heel Nederland
  • Voor groepen, scholen en bedrijven
  • Samengestelde dagtochten
  • Meerdaagse reizen door heel Europa
  • +50 jaar ervaring met groepsreizen

Een touringcar als garantie voor gemak

Een touringcar als garantie
voor gemak

Een groepsreis hoort comfortabel en ontspannen te zijn. Al meer dan 50 jaar voorzien we bij Birwa Tours reizigers in de regio Friesland van de mooiste reizen. Hoe we dat doen? Met het mooiste voertuig dat er bestaat: de touringcar!
Birwa Tours in de Dolomieten
Irizar I6S Efficient

Voor elk gezelschap het
juiste formaat touringcar

Een touringcar is een bus specifiek bedoeld voor groepsreizen. Bij Birwa Tours hebben we touringcars van verschillende formaten. Ons wagenpark is groot en divers. Hierdoor voorzien we al decennialang in de behoeften van onze klanten.

Ga je met een kleine groep op stap? Onze midibus heeft ruimte voor 25 personen. Met het hele bedrijf op wintersport? We hebben ook dubbeldekkers met 88 zitplaatsen.
Van Friesland tot Limburg, naar Spanje of Polen: niets is ons te gek. Onze chauffeurs zijn overal geweest. Zolang we er met de bus heen kunnen, zijn wij van de partij!

Veelgestelde vragen

Welke voorzieningen zijn beschikbaar in jullie touringcars?

Bij Birwa Tours hebben we verschillende formaten touringcars. Airconditioning en een bagageruimte zitten standaard in elke touringcar. Met uitzondering van de midibus heeft elke touringcar een toilet. We beschikken ook over touringcars met discolichten, speciaal voor de feestgangers en festivalbezoekers. Ook kunnen we zorgen voor koffie, thee, frisdrank, snacks en andere versnaperingen.

Zijn de touringcars van Birwa Tours toegankelijk voor rolstoelgebruikers?
We beschikken over een aantal touringcars die geschikt zijn voor passagiers in een rolstoel. Gaat er iemand in een rolstoel mee? Geef het aan bij het invullen van het aanvraagformulier. Dan zorgen wij dat we de juiste touringcar reserveren en deze meenemen in het prijzenoverzicht van de offerte.
Wat zijn de tarieven voor het huren van een touringcar?
Dit is geheel afhankelijk van het type touringcar, de bestemming, het aantal passagiers dat meegaat, het aantal dagen van de reis en de eventuele activiteiten die Birwa Tours organiseert. We werken niet met vaste tarieven, omdat we maatwerk bieden. Ons team stelt een reis samen op basis van jouw behoeften en wensen. Vraag een offerte aan en binnen een paar dagen heb je een prijsvoorstel.
Voor elk gezelschap