Luchthavenvervoer

Zonder zorgen gezamenlijk richting het vliegveld

Voor elk gezelschap

Samen reizen is altijd beter

Een trip naar het buitenland is altijd een avontuur. Ongeacht bestemming of seizoen. Op reis met vrienden, familie, de vereniging of namens een bedrijf? Dan is het fijn om gezamenlijk richting de luchthaven te gaan.

Samen reizen heeft een aantal voordelen. Het houdt alles overzichtelijk en gestructureerd, daarnaast is het ook vooral gezellig. Waarom zou je individueel naar de luchthaven reizen als iedereen toch vanaf dezelfde bestemming vertrekt? Hou het simpel. Huur een touringcar!

Luxe touringcars

De service van Birwa Tours draait 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij ontzorgen op ieder vlak. Jullie worden opgehaald op een locatie naar keuze. We geven drie zekerheden: samen reizen jullie in luxe naar het vliegveld, er is voldoende ruimte voor alle koffers en tot slot: gezelligheid is gegarandeerd!

Een touringcar als garantie
VDL Futura Birwa Tours

Zekerheid met Birwa Tours

Betrouwbaar en stipt op tijd. Dat is hoe onze klanten ons omschrijven. In Nederland bieden we luchthavenvervoer naar alle vliegvelden: Schiphol, Eindhoven, Rotterdam The Hague, Aachen Maastricht en Eelde Groningen.

Liever vliegen via een luchthaven over de grens? We rijden ook naar België, Duitsland en andere landen.

Veelgestelde vragen

Zijn er extra kosten voor het vervoer van speciale bagage, zoals fietsen of instrumenten?

We maken altijd een totaalprijs op basis van het aantal personen en de bestemming. Zolang de bagage in het bagageruim past, rekenen we geen extra kosten. We denken altijd aan het eindresultaat: een gezelschap van A naar B brengen, zonder zorgen en met de nodige comfort. De bagage zit daar uiteraard bij inbegrepen.

Bieden jullie ook luchthavenvervoer voor grote groepen of evenementen?

Jazeker, we vervoeren met regelmaat grotere groepen van en naar het vliegveld. We hebben touringcars van verschillende formaten, waarvan de grootste 88 stoelen hebben. Ook voor festivals en evenementen hebben we een speciale service. Lees meer over festivalvervoer op deze pagina.

Bieden jullie kinderzitjes aan voor gezinnen met kinderen?

Uiteraard hebben we kinderzitjes. Niets is leuker dan met de kids op reis gaan. Vermeld bij het aanvragen van een offerte om hoeveel kinderen het gaat en wij zorgen dat er voldoende kinderzitjes zijn.

Voor elk gezelschap