Schoolreis Avonturenpark Hellendoorn

Dit avonturen park is een ideale schoolreis bestemming. De afstanden tussen de attractiesSchoolreis Avonturenpark Hellendoorn Birwa Tours zijn klein en de wachttijden zijn kort. Met ruim 30 top attracties zoals: Wildwaterbanen, achtbanen, de zweefmolen, lasergames en voor de kleine avonturiers hebben we nog Dreumesland. Ook zijn er diverse shows. Kortom er is veel te beleven met een schoolreis Avonturenpark Hellendoorn op dit ultieme schoolreisje!

Boek direct

  • Inclusief lunch en diner
  • Volledig verzorgd
  • Extra luxe touringcar
  • Geweldige uitleg
  • Opstappen bij u in de buurt
  • Ontdek Hellendoorn

Home | Schoolreisje | Schoolreis Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Schoolreis Avonturenpark Hellendoorn Birwa ToursBezoek het avonturen park in Hellendoorn met Birwa Tours!

Dit avonturen park is een ideale schoolreis bestemming. De afstanden tussen de attractiesSchoolreis Avonturenpark Hellendoorn Birwa Tours zijn klein en de wachttijden zijn kort. Met ruim 30 top attracties zoals: Wildwaterbanen, achtbanen, de  zweefmolen, lasergames en voor de kleine avonturiers hebben we nog Dreumesland. Ook zijn er diverse shows. Kortom er is veel te beleven met een schoolreis Avonturenpark Hellendoorn op dit ultieme schoolreisje!

Slidepark
Sinds 2013 heeft hellendoorn een spectaculair gebied aangelegd namelijk het Aquaventure Slidepark. Hier vindt je een outdoor slidepark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen waaronder van een freefall tot aan een slide in het donker en een
warerspeelpark voor de jonge avonturiers. Dit slide park is leuk voor zowel jong als oud!

Vraag ons naar de arrangementen!Schoolreis Avonturenpark Hellendoorn Birwa Tours

Offerte aanvragen:
-Via het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135

Heeft u vragen dan mag u ons altijd benaderen.

  • Avonturenpark Hellendoorn
  • Avonturenpark Hellendoorn

Een dagje weg met Birwa Tours

Reizen is geweldig, maar kan vermoeiend zijn. Niet iedereen staat te springen om 10 uur in de auto te zitten. Daarnaast is vliegen met een groep duur en niet altijd praktisch. Een touringcar is de perfecte oplossing!

Bij Birwa Tours zijn we er voor alle gezelschappen. Met de hele familie op wintersport? Wij brengen jullie naar de piste. Kaarten voor Tomorrowland? Onze chauffeur brengt jou en je hele vriendengroep naar het festivalterrein! Een schoolreisje voor de leerlingen, of een teamuitje met het bedrijf? Wij zorgen voor het vervoer en indien gewenst voor een leuke activiteit!

Een touringcar als garantie

Reserveer direct