Schoolreis Attractiepark Duinen Zathe

Ben jij opzoek naar een uniek en educatief schoolreisje dan ben je met eenAttractiepark Duinen Zathe Birwa Tours schoolreis Attractiepark Duinen Zathe aan het juiste adres!

Boek direct

  • Inclusief lunch en diner
  • Volledig verzorgd
  • Extra luxe touringcar
  • Geweldige uitleg
  • Opstappen bij u in de buurt
  • Ontdek Duinen Zathe

Home | Schoolreisje | Schoolreis Attractiepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe

Schoolreis Attractiepark Duinen Zathe!

Ben jij opzoek naar een uniek en educatief schoolreisje dan ben je met eenAttractiepark Duinen Zathe Birwa Tours schoolreis Attractiepark Duinen Zathe aan het juiste adres! Kinderen van alle groepen van de basisschool, raken niet uitgespeeld bij ons in het attractiepark. Zo hebben wij de o.a. de sensationele ‘Hara Kiri’, de ‘Flying Swing’, botsauto’s, de ‘Flying Heli’s’ en het griezelige spookhuis. Nieuw dit jaar is het ‘trapcircuit’ van het verkeerspark Assen. Met een trapauto bij het tankstation stoppen, voorrang verlenen of een bezoek brengen aan de garage, het kan allemaal bij ons. Ook nieuw in 2017 is onze super snelle achtbaan, ‘The Roller Coaster’. Deze achtbaan is geschikt voor jong & oud en zorgt voor veel spanning en sensatie! De vele attracties, klim- en klautertoestellen en het trapcircuit zorgen voor een onvergetelijke dag!

Compleet verzorgde dag!

Om de dag compleet te maken heeft attractiepark Duinen Zathe verschillende Schoolreis Duinen Zathe Birwa Tourssmikkelmenu’s waaruit gekozen kan worden. Deze worden geserveerd op het door u aangegeven tijdstip. Er kan gegeten worden in het sfeervolle overdekte restaurant en ook buiten op het terras, met uitzicht over het park. Meesters, juffen en alle andere begeleiders kunnen de hele dag onbeperkt koffie, cappuccino of thee nuttigen. En er is voor iedereen de gehele dag onbeperkt limonade!

Met een dagje Duinen Zathe zijn de kinderen tevreden, maar niet onbelangrijk de begeleiders ook!

Kortom voor een uitdagend schoolreisje moet je bij Birwa Tours zijn!

Offerte aanvragen:
-Via het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135

Heeft u vragen dan mag u ons altijd benaderen.

Een dagje weg met Birwa Tours

Reizen is geweldig, maar kan vermoeiend zijn. Niet iedereen staat te springen om 10 uur in de auto te zitten. Daarnaast is vliegen met een groep duur en niet altijd praktisch. Een touringcar is de perfecte oplossing!

Bij Birwa Tours zijn we er voor alle gezelschappen. Met de hele familie op wintersport? Wij brengen jullie naar de piste. Kaarten voor Tomorrowland? Onze chauffeur brengt jou en je hele vriendengroep naar het festivalterrein! Een schoolreisje voor de leerlingen, of een teamuitje met het bedrijf? Wij zorgen voor het vervoer en indien gewenst voor een leuke activiteit!

Een touringcar als garantie

Reserveer direct