Schoolreis Wildlands Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, een schoolreisje vol bijzondere ontmoetingen en oneindig speelplezier

Boek direct

  • Inclusief lunch en diner
  • Volledig verzorgd
  • Extra luxe touringcar
  • Geweldige uitleg
  • Opstappen bij u in de buurt
  • Ontdek Wildlands

Home | Schoolreisje | Schoolreis Wildlands Adventure Zoo Emmen

Schoolreis Wildlands Adventure Zoo Emmen

Vanaf nu kan het: een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS reis je samen met klasgenoten of beter gezegd expeditiegenoten door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte globetrotters ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen. Onderweg leer je bovendien van alles over biodiversiteit en duurzaamheid. Met de klas naar WILDLANDS is niet zomaar een schoolreis: het is een expeditie over de wereld. Actief, leerzaam en leuk!

Kom spelen in Animazia!Wildlands Adventure Zoo Emmen Birwa Tours

Het speelparadijs voor klimgeiten en andere kinderen. Ga omhoog naar de top van de Maya-tempel, glijd weer naar beneden en zoek de schat van de piraten in het zand. Klauter via de touwbrug naar de boomhut en klim weer naar beneden. Heb je even genoeg van al dat bewegen, dan is het tijd voor de grote avonturenshow van Neila, Babu en hun vriendjes van de Reddersclub. Ook leuk: ga even op bezoek bij de gekke naakte molrat, de afschrikwekkende koraalduivel of de onverstoorbare zeeschildpad. Leef je uit in Animazia!

Een entreeticket of het schoolreispakket geeft je toegang tot alle gebieden, attracties en shows in WILDLANDS. Genoeg voor een dag vullend programma. Wil je nog meer avontuur of aandacht besteden aan een specifiek thema? Dan kun je kiezen uit één van de vele WILDLANDS Extra’s om de schoolreis nog onvergetelijker te maken

Alles is mogelijk tijdens een schoolreis Wildlands Adventure Zoo Emmen!

Offerte aanvragen:
-Via het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135

Heeft u vragen dan mag u ons altijd benaderen.

Een dagje weg met Birwa Tours

Reizen is geweldig, maar kan vermoeiend zijn. Niet iedereen staat te springen om 10 uur in de auto te zitten. Daarnaast is vliegen met een groep duur en niet altijd praktisch. Een touringcar is de perfecte oplossing!

Bij Birwa Tours zijn we er voor alle gezelschappen. Met de hele familie op wintersport? Wij brengen jullie naar de piste. Kaarten voor Tomorrowland? Onze chauffeur brengt jou en je hele vriendengroep naar het festivalterrein! Een schoolreisje voor de leerlingen, of een teamuitje met het bedrijf? Wij zorgen voor het vervoer en indien gewenst voor een leuke activiteit!

Een touringcar als garantie

Reserveer direct