Alle bollen verzamelen!

Alle bollen verzamelen! woensdag 3 november 2021.

Weer een compleet nieuwe dagtocht in het programma van Birwa Tours: Alle bollen verzamelen. Omstreeks kwart over 9 vertrekken wij richting Kudelstaart in Noord Holland. Net voordat wij daar aankomen brengen wij eerst een bezoek aan een goed restaurant voor een lunch met een kroket erbij. Na de lunch is het nog een paar kilometer in de bus en komen wij aan bij de kassen van Bollenmand. Alle bollen verzamelen! - Birwa Tours - Dagtochten - Thuisleven

Eenmaal aangekomen is het tijd voor Alle bollen verzamelen! Hier gaat u aan de slag  onder leiding van de professionals. U mag zelf uw eigen voorjaarsmand vullen met bloembollen. De bloembollen verdeeld u in lagen met verschillende bollen, zodat u in het voorjaar er ruim 3 maanden plezier van hebt. De mand wordt afgewerkt met bloeiende violen in de bovenlaag met kaartjes en tips over de verzorging.

Rond 16:00 beginnen wij weer aan de terugreis. Tijdens de terugreis stoppen wij nog bij een restaurant voor een heerlijk 3-gangen diner met 1 consumptie. De dagtocht eindigt rond 20:30 in Leeuwarden, waarna u weer naar huis kunt met uw mooie zelf samengestelde bloembollen mand. 

Uiteraard zijn er meerdere opstapplekken in de route mogelijk. De touringcars starten vanaf Damwâld. 

Wij bieden u deze leuke dagtocht aan voor leden van Thuisleven voor  € 95,- per persoon. 
Voor niet leden bieden wij u deze dagtocht aan voor € 99,- per persoon.

Dit is inclusief:
-Lunch met kroket
-Programma bollenmand
-Bollenmand
-3-gangen diner met 1 consumptie
-Administratiekosten

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen