Anastasia

Anastasia de musical, zaterdag 18 april 2020. Vertrekgarantie!
Deze musical gaat naar een andere datum i.v.m. Corona, de datum volgt nog.

Bezoek samen met Birwa Tours de musical Anastasia op de eerste rang!
De spectaculaire en internationaal succesvolle Broadway musical ANASTASIA, geïnspireerd op de beroemde animatiefilm uit 1997, vertelt het mysterieuze verhaal van de laatste Russische tsarendochter Anastasia. Na jaren aan de macht, kwam er in 1918 een einde aan de tsarendynastie in Rusland. Al snel ontstonden er geruchten dat de tsarendochter Anastasia Romanov de aanval van de bolsjewieken op haar familie had overleefd. Wat was er gebeurd met Anastasia? Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Ga mee op een weergaloze reis!Anastasia de Musical - Birwa Tours

De musical ANASTASIA volgt de jonge, moedige Anya. Een weeskind die zich niets herinnert van vroeger en geen idee heeft wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op groothertogin Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar familiegeschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Op de hielen gezeten door de meedogenloze Sovjet officier Gleb vlucht Anya  naar Parijs. Terwijl iedereen om haar heen een dubbele agenda blijkt te hebben telt nog maar één ding: is Anya echt de illustere Anastasia Romanov of niet?

Deze musical met diner bieden wij u aan voor € 145,- per persoon.

Deze musical betreft een matinee voorstelling aanvang is om 15:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Na de musical gaan we naar het diner adres.
Deze prijs in inclusief:
-vervoer
-administratie kosten
-1e rang kaarten
-3 gangen diner met 1 consumptie

Opstapplaatsen in overleg.
Voorbeeld van opstapplaatsen: Damwâld, Dokkum, Quatrebras, Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Joure

Opgave:
-Het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen