André Rieu

André Rieu, Kerst in Maastricht op 22 december 2019. (VOLGEBOEKT)

André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest geven voor het eerst magische kerstconcerten in zijn eigen thuisstad! De concerten ‘Kerst in Maastricht’ in december worden ongetwijfeld de meest romantische muziekevenementen van het jaar! En op 22 december 2019 kunt u er met Birwa Tours bij zijn!

Het publiek wordt door André Rieu getrakteerd op een sprookjesachtige middag. Het MECC wordt hiervoor omgetoverd tot een heus winterwonderland. In deze prachtige setting kan het publiek helemaal in de kerststemming komen. De mooiste kerstnummers, romantische walsen en andere prachtige nummers van over de hele wereld worden uitgevoerd door de ‘Koning van de Wals’, zijn Johann Strauss Orkest, dansers, koor en internationale solisten. André Rieu - Birwa Tours Concertreizen - kerst

André Rieu: “Ik heb er altijd al van gedroomd om rond de Kerst een concert te geven in mijn prachtige thuisstad. Ik wil al mijn geliefde fans uitnodigen om de mooiste tijd van het jaar samen met ons te vieren. Laten we er een dag van maken die we nooit zullen vergeten!”

Na een korte ophaalroute gaan we op weg naar Zuid-Limburg. Onderweg gaan we aan tafel voor een heerlijk diner en krijgt u 2 consumpties aangeboden door Birwa Tours. Dan brengt de bus u naar het MECC in Maastricht, waar uw 2e rang-zitplaats op u wacht. Het genieten kan beginnen!

Na dit prachtige concert stapt u weer in de bus, waar u van de chauffeur een lunchpakket voor de terugreis krijgt. Heerlijk nagenietend van een onvergetelijke ervaring brengen wij u terug naar uw opstapplaats.

Laat deze kans niet schieten en reserveer nu! Vol = Vol!

U kunt deze onvergetelijke ervaring boeken voor maar € 175,00 per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-Busvervoer
-Administratiekosten
-Koffie/thee in de bus
-3-gangendiner + 2 consumpties
-2e rang zitplaatsen voor het Kerstconcert van Andre Rieu
-Lunchpakket

Opstapplaatsen:
07:30 Damwâld
07:45 Quatrebras
08:00 Leeuwarden
08:30 Heerenveen
09:00 Meppel
09:30 Zwolle
Dit is een voorlopige route, tijden zijn onder voorbehoud

Opgave kan via:
Opgave is helaas niet meer mogelijk, wij zitten op dit moment volgeboekt.