Avifauna

Vogelpark Avifauna, zaterdag 13 juni 2020.

Vandaag gaan we een bezoek brengen aan Vogelpark Avifauna in Alphen aan de Rijn, het eerste en tevens een van de bekendste vogelparken ter wereld. Het park heeft veel groen en vijvers en u kunt hier genieten van meer dan 3000 vogels uit alle windstreken. We worden hier ontvangen met koffie/thee en gebak, waarna u op eigen tempo het vogelpark kunt bezoeken. Wandel door diverse werelddelen en verwonder u over alle verschillende vogels die u ziet, hoort en voelt!Avifauna - Birwa Tours

Bij goed weer is er ’s middags een vogeldemonstratie, waarvoor u plaats kunt nemen op de tribune. Na de vogeldemonstratie gaan we aan boord van de rondvaartboot die gereed ligt aan de kade van Avifauna. We maken een authentieke Hollandse rondvaart van 75 minuten langs polders en molens door het prachtige Groene Hart en we varen door natuurgebied De Hemmen en over het Braassemermeer.

Na de rondvaart verlaten we het vogelpark en gaan we op weg naar het restaurant waar we aan tafel gaan voor een heerlijk 3-gangendiner, waarna we u terugbrengen naar uw opstapplaats.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 75,00 per persoon.

Deze prijs is inclusief:

-busvervoer
-administratiekosten
-2 x koffie/thee met gebak
-entree Avifauna
-vogeldemonstratie
-rondvaart
-3 gangendiner met 1 consumptie

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen