Beleef de Polder en de Wind

Beleef de polder en de wind, dinsdag 1 mei 2018.

Tijdens het arrangement ‘Beleef de polder en de wind’ zult u een goed beeld krijgen van de Noordoostpolder, de eerste polder op de voormalige Zuiderzeebodem waarvan het laagste punt vier meter onder de zeespiegel ligt. Uw dagtocht start met koffie en huisgemaakte appelgebak en een informatieve PowerPoint presentatie over de Noordoostpolder van vroeger & nu en de aanleg van het windpark. Hierna volgt een unieke route door de polder, over de dijk en langs het windpark. Vervolgens brengen we een bezoek aan het windmolen informatiecentrum 11 Beaufort, waar u op eigen tempo rond kunt kijken en meer te komt over het windpark Noordoostpolder. Ook is er nog de mogelijk een bezoek te brengen aan de duurzame boerderijwinkel.Beleef de polder en de wind Birwa Tours

Na de lunch stappen we weer in de touringcar, die ons naar Urk brengt. Hier gaan we aan boord van De Zuiderzee, voor een 1,5 uur durende rondvaart. Tijdens het varen vertelt de schipper over het uitzicht en de geschiedenis van Urk. Aan boord kunt u genieten van een kop koffie of thee met een heerlijk plakje cake.

 Wanneer we weer vertrekken uit Urk, gaan we op de terugreis nog aan tafel voor een heerlijk 3-gangendiner inclusief consumptie, waarna u weer naar u opstapplaats wordt gebracht.

Wij bieden u deze dagtocht aan voor € 75,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-vervoer
-administratiekosten
-2x koffie/thee met wat lekkers
-rondrit met gids
-bezoek wind experience centrum
-streeklunch
-rondvaart
-2x koffie/thee met cake
-3 gangen diner inclusief consumptie

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen