Borkum

Borkum, woensdag 15 augustus 2018.

Er staat u een prachtige dag op het Duitse Waddeneiland Borkum te wachten! Het Duitse eiland Borkum is het westelijkste en tevens het grootste van de Oost-Friese Waddeneilanden. Het ligt voor de kust van de Nederlandse provincie Groningen en maakt deel uit van het landkreis Leer in Oost-Friesland in Nedersaksen. Hoewel het eilandje Borkum vlakbij de kust van Groningen en Schiermonnikoog ligt is het eiland toch duidelijk anders dan de Nederlandse Waddeneilanden. Borkum heeft net zoals de Nederlandse Waddeneilanden een breed strand. Bijzonder is de zandbank vlak voor het enige stadje op Borkum. Deze zandbank zorgt ervoor dat er voor de boulevard weinig stroming is. Op de zandbank liggen altijd zeehonden. Vanaf de boulevard kun je ze met het blote oog zien.Birwa Tours Borkum

Na de ophaalroute gaan we op weg naar Eemshaven, waar we aan boord gaan van de veerboot. Onderweg naar het eiland kunt u aan boord genieten van een kop koffie met wat lekkers. Aangekomen op Borkum staat er vervoer voor ons klaar, om iedereen van de haven naar het centrum te brengen. Hier aangekomen heeft u eerst vrije tijd om het stadje te verkennen, even een terrasje te pakken of lekker uit te waaien op het strand. ’s Middags staat er een huifkartocht op het programma. De tocht duurt ca. 2½ uur en onderweg wordt er een pauze van ca. een ½ uur ingelast. U krijgt de mooiste plekjes van het eiland te zien.

Aan het eind van de middag gaan we weer met de boot terug naar vaste wal. Op de terugreis gaan we aan tafel voor een heerlijk 3-gangendiner, waarna we u weer terugbrengen naar uw opstapplaats.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 85,00 per persoon.

Deze prijs in inclusief:
-vervoer
-administratiekosten
-overtocht per boot
-2x koffie/ thee met wat lekkers aan boord.
-huifkar tocht
-3-gangendiner met 1 consumptie.

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-Email: info@birwa.nl
-Telefoon:0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen