Culinaire Dagtocht

Culinaire Dagtocht, woensdag 29 maart 2017.Culinaire dagtocht - Birwa Tours

In de ochtend halen wij u op bij uw opstapplaats om een bezoek te brengen aan de Shiitake kwekerij van de familie Masselink. Hier worden wij ontvangen met koffie/thee en cake. Shiitake is een Japans / Chinese delicatesse paddenstoel, heerlijk voor in de soep of als culinair gerecht. Tijdens het ontvangst verteld de kweker over het ontstaan van het bedrijf, de omschakeling van een pluimveebedrijf naar shiitake kweker. Vervolgens kunt u in twee verschillende schuren met eigen ogen zien hoe de shiitake paddenstoelen groeien. Men heeft hier een unieke manier van kweken! Na de rondleiding kunt u natuurlijk de shiitake proeven. Aansluitend gaan we aan tafel voor een heerlijke lunch. U kunt niet alleen genieten van belegde broodjes, ook krijgt u een heerlijke kop shiitake soep.

Na de lunch nemen wij u weer mee in onze touringcar. We gaan een bezoek brengen aan Culinaire dagtocht - Birwa Toursde Roomadvocaatproeverij Rosinkhof. Jan en Jenny Rosink runnen in Leggeloo, een melkveebedrijf met als neventak maken ze geheel naar eigen recept verschillende soorten roomadvocaat met onder andere: Amaretto, Mango, Boerenjongens, Perzik en natuurlijk ook Naturel. Terwijl u aan het genieten bent van uw kop koffie, krijgt u een presentatie met uitleg. Aansluitend kunt u naar harte lust proeven van diverse heerlijke soorten advocaat.

Na dit bezoek is het weer tijd om te beginnen aan de terugreis. Met onderweg een heerlijk 3-gangen diner + consumptie. Na dit diner brengen wij u weer veilig terug naar de plaats waar u bent opgestapt.

Deze dagtocht bieden wij aan voor 64,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-vervoer
-administratie kosten
-2x koffie met cake
-rondleiding shiitake kwekerij
-proeverij
-lunch
-bezoek advocaat boerderij
-2x koffie met cake
-proeverij
-3 gangen diner met consumptie

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135

Wij adviseren u om vroeg te boeken om teleurstelling te voorkomen.


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen