De Salland Tocht

De Salland Tocht, woensdag 8 juni 2016, (vertrekgarantie)

Aardbeientuin Oene.
Wanneer u ’s ochtends bent opgehaald bij uw opstaplocatie nemen wij u mee naar de Aardbeientuin in Oene. Hier worden wij ontvangen met 2x koffie/thee en natuurlijk cake met aardbeien en slagroom! De gids neemt u mee naar een aardbeientuin van 10.000 vierkante meter. De gids zal u hier een rondleiding geven en kan u alles vertellen over aardbeien en het telen van de aardbeien.

Live and Cooking.
Nadat wij een bezoek hebben gebracht aan de aardbeientuin in Oene nemen wij u mee in de bus om vervolgens via een toeristische route te rijden naar Heeten. In Heeten gaan we lunchen, maar niet een standaard lunch. Hier krijgen we een lunch proeverij waarbij de gerechten live worden klaargemaakt waar u bij bent. Een lunch die u lang zal bij blijven.

Huifkartocht.
Na de lunch stappen we niet in de bus, maar in de huifkar! Een huifkar getrokken door maathoeve birwa tourspaarden. Tijdens deze 90 minuten durende tocht laten wij u het mooie Sallandse Coulissen landschap zien. Na deze mooie ervaring stappen we vanuit de huifkar over in de bus om te rijden naar ons diner adres. Eenmaal gedineerd is het tijd om afscheid te nemen en brengen wij u weer naar de plaats waar u bent opgestapt.

Deze compleet nieuwe verzorgde dagtocht bieden wij u aan voor: € 68,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-Vervoer
-2x koffie met cake
-Entree + rondleiding aardbeientuin
-Live and Cooking lunch
-Huifkartocht
-3-gangendiner
-Administratiekosten

Vertel het snel aan al uw vrienden en familie en ga met ons mee!

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen