Dwingeloo en Advocaat

Dwingeloo en Advocaat, woensdag 6 maart 2019

Na de ophaalroute gaan we op weg naar ’t Hof van Dwingeloo,  een gemoedelijk restaurant met een sfeervol interieur met veel hout en een ouderwetse kachel midden in het pittoreske dorpje Dwingeloo op korte afstand van het Nationaal park ’t Dwingelderveld. Hier worden we gastvrij ontvangen met een kopje koffie met gebak.  Na de koffie stappen we weer in de bus. Een gids sluit zich bij ons aan; we gaan een rondrit maken door de prachtige omgeving van Dwingeloo en Nationaal park ‘Dwingelderveld. Terwijl u geniet van dit alles, vertelt de gids honderduit.Dwingeloo en Advocaat Birwa Tours

Wanneer we terug zijn bij ’t Hof van Dwingeloo, kunnen we aan tafel. Er staat een stamppotbuffet voor u klaar: u kunt kiezen uit maar liefst 5 soorten stamppot! En natuurlijk krijgt u er ook een consumptie bij.

In de middag brengen we een bezoek aan Roomadvocaatproeverij Rosinkhof. Jan en Jenny Rosink runnen een melkveebedrijf in Leggeloo en als neventak maken ze geheel naar eigen recept verschillende soorten roomadvocaat, o.a. met Amaretto, mango, boerenjongens, perzik en natuurlijk ook naturel. Onder de naam ‘Drents Roomkaatje’ brengen ze hun eigen product op de markt. Ook zijn zij de producenten van verschillende soorten likeuren. U krijgt eerst een diapresentatie met een uitleg over de verschillende producten. Dan kunt u naar hartenlust proeven van 5 verschillende soorten roomadvocaat en 3 soorten likeur. Voor we weer in de bus stappen krijgt u nog een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers, waarna wij u terugbrengen naar uw opstapplaats.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 65,00 per persoon.

Deze prijs in inclusief:
-vervoer
-administratiekosten
-2x koffie of thee met oranjekoek
-rondrit met gids
-stamppot buffet met consumptie en desert
-bezoek en proeverij advocaat boerderij Rosinkhof
-2x koffie/thee met iets lekkers

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-Email: info@birwa.nl
-Telefoon:0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen