Folklore op de Veluwe

Folklore op de Veluwe, woensdag 6 november 2019. (VERTREKGARANTIE)

Na de ophaalroute gaan we op weg naar Harskamp. Op de rand van de Veluwse bossen en het Gelderse Platteland worden we bij  Partycentrum De Molen ontvangen met koffie of thee met wat lekkers.

Na de koffie stappen we in de bus voor een rondrit langs de mooiste plekjes van de Veluwe. In de herfst zijn de kleuren prachtig en de boswachter geeft uitleg over de oud-Veluwse landschappen. De loof-, naald- en gemengde bossen zijn met elkaar verbonden door prachtige heidevelden, grasvlakten en stuifzandlandschappen. Laat u verrassen door de natuur en omgeving van De Hoge Veluwe en de Ginkelse Heide.Stamppottocht Birwa Tours

Tussen de middag gaan we aan tafel voor een Stamppotdiner. U kunt genieten van 3 soorten stamppot, rookworst, spek, jus en diverse zuren. En uiteraard wordt u hierbij een consumptie aangeboden. We sluiten het diner af met een lekker dessert.

Het middagprogramma staat in het teken van Folklore: een Oudhollandse folklore-groep zal u vermaken met dans, muziek, zang en streek-klederdracht van rond de jaren 1900. Na dit alles krijgt u nog een kop koffie of thee met wat lekkers aangeboden, waarna de touringcar weer voor u klaarstaat om u terug te brengen naar uw opstapplaats.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 72,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-vervoer
-administratiekosten
-2x koffie /thee met wat lekkers
-rondrit met de boswachter
-stamppot diner met consumptie en dessert
-folklore show met klederdracht en dans
-1 x koffie/thee met cake

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen