Guns N’ Roses

Guns N’ Roses, woensdag 4 juli 2018.

aaaaahaaaa! De geruchten gonsden al een tijdje, maar nu is er na een hele hoop getease de aankondiging: Guns N’ Roses maakt de oversteek naar Europa met hun ‘Not In This Lifetime Tour’. Waar ze eerder aangaven never ever meer samen te gaan werken staan Axl en Slash straks toch echt samen op het podium in Paradise City Nijmegen.

Birwa Tours beschikt over chauffeurs die zeer geschikt zijn voor jou busreis naar Guns N’ guns-n-roses Birwa ToursRoses.
Neem een CD mee, dan draaien wij de muziek die hoort bij het feest!
Ook bieden wij de verkoop aan voor alcoholische & non-alcoholische dranken, zodat je zelf niet op het laatste moment naar de supermarkt hoeft te hollen!

Het Concert begint woensdag 8 juli om 18:00 uur, omdat de start van het concert niet gemist mag worden zorgen wij er voor dat u op tijd bent voor het concert. 45 minuten na afloop van het concert vertrekt de touringcar en brengt u weer veilig terug naar de plaats waar u bent opgestapt.

Dit is slechts een indicatie van wat een opstapplaats zou kunnen zijn.
Bij uw reservering kunt u aangeven waar u wilt opstappen. Routes kunnen aangepast worden vraag ons naar de mogelijkheden.

Boek jou bus ticket bij Birwa Tours. De nummer 1 concert vervoerder van Friesland en Groningen
Geef je op via ons onderstaande formulier.
Een paar weken van te voren ontvangt u van ons een e-mail met de factuur en alle nodige informatie.
Voor boekingen kunt u terecht bij onze partner Eventtravel via de volgende link:


https://www.eventtravel.nl/bus-guns-n-roses-nijmegen/