Hattem

Hattem, woensdag 10 juli 2019

Het Nederlands Bakkerijmuseum in Hattem is met drie panden en een tunnel onder straat, het grootste en meest veelzijdige Bakkerijmuseum van Nederland. In dit belevingsmuseum loop u door de geschiedenis van brood en banket. Het museum is voor een groot gedeelte toegankelijk voor rollators of rolstoelen, en wij hebben ons programma  hier ook op aangepast. Daarom is deze dagtocht zeker te doen voor mensen die minder goed ter been zijn.

We worden in het museum ontvangen met  koffie of thee en wat lekkers. Dan krijgen we een unieke demonstratie van de humoristische Krakelingenbakker. In deze show krijgt u te zien hoe het allemaal wel maar vooral ook niet moet… een geweldige belevenis! Vervolgens kunt u op eigen gelegenheid het museum verkennen. Wanneer we uitgekeken zijn, gaan we aan tafel voor een ‘Warme land lunch’.Hattem - Birwa Tours

In de middag stappen we weer in de touringcar en rijden we naar Ossenzijl. Daar gaan we aan boord van een rondvaartboot. We maken een prachtige rondvaart door Nationaal Park De Weerribben-Wieden: de Moeras – Waterlelievaartocht. Dit is namelijk de bloeitijd van de waterlelies, en tijdens de tocht ziet u duizenden waterlelies in bloei. Aan boord kunt u genieten van een kopje koffie met wat lekkers. Aan het eind van de middag gaan we aan tafel voor een heerlijk 3-gangendiner inclusief consumptie, waarna wij u terugbrengen naar uw opstapplaats.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 85,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-vervoer
-administratiekosten
-2x koffie/thee met wat lekkers
-bezoek, rondleiding en demonstratie bakkerij museum
-lunch
-rondvaart
-koffie/thee met cake
-vruchtencoupe
-3 gangen diner met consumptie

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen