Hollands Glorie

Hollands Glorie, donderdag 21 februari 2019

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat er achter het glas van die indrukwekkende kassen van Agriport A7 allemaal gebeurt? Dit is uw kans! U krijgt een exclusief kijkje in het bedrijfsleven van een prachtig glastuinbouwbedrijf waar op duurzame (denk aan aardwarmte) en milieuvriendelijke wijze de lekkerste paprika’s en snoeptomaatjes worden geteeld.

We worden ontvangen en welkom geheten in ’s werelds grootste kas met oranje paprika’s. Hollands Glorie Birwa ToursTijdens de indrukwekkende rondleiding komt u in de energieruimte, de waterruimte en in de enorme kwekerij waar zo’n 30.000 kilo paprika’s op een dag worden geoogst! U ervaart met eigen ogen hoe de hyper moderne tuinder zijn product teelt met oog voor mens en milieu en met de nieuwste technische snufjes. Er gaat een wereld voor u open!

Een presentatie over Agriport A7 en kwekerij Barendse-DC maakt de excursie compleet. In de mooie bedrijfskantine van de kwekerij, onder het genot van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers, ziet en hoort u een enthousiaste en boeiende presentatie. Uw gids vertelt aan de hand van dia’s en filmpjes over de geschiedenis van het (familie-)bedrijf, de milieuvriendelijke teelt en het duurzaam gebruik van energie d.m.v. van aardwarmte en WKK’s. En natuurlijk komt u van alles te weten over het bijzondere product en proces van de oranje paprika van bloemetje tot op uw bord.

Na deze interessante ochtend gaan we op weg naar  het diner-adres. Er staat een heerlijk 3-gangen diner voor u klaar.

Dan gaan we op weg naar Slootdorp, voor een bezoek aan Kwekerij Siem Munster waar we unieke rondleiding door de tulpenkas krijgen. In deze kas staan meer dan 1.000.000 tulpen in de verschillende groeistadie, in vele soorten en kleuren. Een prachtig gezicht! Geel, rood, roze, wit, gevlamd, elke week weer nieuwe rassen, hier krijgen we nooit genoeg van. Dit is iets wat ze iedereen willen laten zien en daarom zijn zij de 1e tulpenkas in Nederland die haar deuren open zet voor groepen.

Voor vertrek kunt u nog genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers, waarna wij u weer terug brengen naar uw opstapplaats.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 75,00 per persoon.

Deze prijs in inclusief:
-vervoer
-administratiekosten
-2x koffie of thee met oranjekoek
-kasexcursie Agriport
-3-gangendiner met 1 consumptie
-Tulpen excursie
-koffie/thee met iets lekkers

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-Email: info@birwa.nl
-Telefoon:0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen