Kerstmarkt Oldenburg

Kerstmarkt Oldenburg, zaterdag 15 december 2018. (VERTREKGARANTIE!)

Kerstmarkt Oldenburg met Birwa Tours!
De binnenstad bij het stadhuis en op de Schlossplatz zijn in de adventsperiode feestelijk omgetoverd tot een sfeervol en romantisch kerstdorp. Op de Lambertimarkt vindt u alles wat volgens de Duitse traditie bij de kerstmarkt hoort. Het assortiment bestaat uit typische kerstartikelen zoals kerstversiering, houten speelgoed, handgemaakte kaarsen en diverse soorten kunstwerken. Sommige kunstenaars zijn zelfs ‘live’ aan het werk tijdens de kerstmarkt in Oldenburg. Ook de innerlijke mens komt uitstekend aan zijn trekken! En dat betekent niet alleen Bratwurst, maar ook andere soorten vlees, vis, zeevruchten, taartjes, geroosterde amandelen, Lebkuchen en andere zoetigheden, gepofte kastanjes en Bratäpfel. Bent u nog niet uitgeshopt dan bereikt u vanuit de kerstmarkt in Oldenburg gemakkelijk de winkels.
Neem een kijkje bij de kerstkribbe en breng uw kinderen naar het sprookjes voorleeshuisje. Of geniet van het live bazuinmuziek dat op het balkon van het stadhuis wordt gespeeld.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 24,- per persoonKerstmarkt Oldenburg Birwa Tours
(Birwa tours berekent geen administratiekosten)

Zaterdag 15 december 12:00 – 18:00

Ophaalroute in Friesland word gebaseerd op de aanmeldingen. ook in Groningen kunt u opstappen. (wij rijden met meerdere touringcars om de route’s zo kort mogelijk te houden)

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


Uw naam*

Uw email*

Adres + huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon nummer*

Aantal personen*

Welke datum wenst u te boeken*

Wensen / Opmerkingen