Kerstmarkt Vesting Bourtange

Kerstmarkt Vesting Bourtange, zaterdag 7 december 2019. (VERTREKGARANTIE)

Kerst vieren op een unieke locatie? Bezoek dan de kerstmarkt Vesting Bourtange, één van de mooiste kerstmarkten in Nederland. De hele vesting prachtig verlicht, de bruggen en toegangswegen zijn versierd met duizenden lichtjes en op de vestingwallen staan tientallen verlichte kerstbomen. Een unieke belevenis.

Op het Marktplein rond de grote kerstboom is volop sfeer en gezelligheid. Bijna 100 kramen verspreid over de diverse pleinen en bastions, bieden het meest uiteenlopende kerstassortiment. Kerstliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het geheel wordt opgeluisterd door diverse koren en artiesten en bij de invallende duisternis neemt de sfeer alleen maar toe. Uiteraard ontbreken de Glühwein en de warme chocolademelk niet.

Rond het middaguur arriveren we bij Kerstmart Vesting Bourtange. Hier worden we ontvangen met een lekkere lunch. Vervolgens kunt u op eigen gelegenheid de kerstmarkt en de musea bezoek, voor een indrukwekkende reis door de geschiedenis van Bourtange. Voor vertrek is er nog koffie of thee met wat lekkers, waarna de luxe touringcar van Birwa Tours u terug brengt naar uw opstapplaats.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 48,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-vervoer
-administratiekosten
-entree Vesting Bourtange inclusief kerstmarkt en musea
-lunch
-2 x koffie/thee met wat lekkers 

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-Email: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen