Klompenmuseum en rondvaart Groningen

Klompenmuseum en rondvaart Groningen, woensdag 18 september 2019.
(u kunt niet meer boeken voor deze dagtocht)

Na de ophaalroute rijden we naar de provincie Groningen. Aangekomen in Eelde brengen we en bezoek aan het Internationaal Klompenmuseum, waar klompen tot leven komen. De collecte omvat ruim 2.400 paar klompen en ander schoeisel met een houten zool uit meer den 40 landen en is daarmee de grootste en meest uitgebreide collectie ter wereld.

Ontvangst met twee kopjes koffie/thee en wat lekkers. Aansluitend een video presentatie over  het maken van klompen. Daarna een rondleiding door de werkplaats met de machines en  de expositieruimte. Het verhaal over, bij en achter de klomp wordt verteldKlompenmuseum en rondvaart Groningen

Tussen de middag gaan we  in Paterswolde aan tafel voor een lunch. Vervolgens gaan we op weg naar de stad Groningen, voor een stadsrondvaart. Met deze rondvaart krijgt u de gelegenheid de geschiedenis  van de stad Groningen vanaf het water te bewonderen. Dit geeft een heel andere kijk op de middeleeuwse patriciërshuizen, de prachtige bruggen en de vele torens met hun eeuwenoude historie. Na de rondvaart heeft u nog wat vrije tijd in de stad, waarna we op weg gaan naar het restaurant voor een lekker 3-gangendiner inclusief consumptie. Uiteraard brengt Birwa Tours u terug naar uw opstapplaats.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 79,- per persoon

Deze prijs is inclusief:

– Vervoer
– Administratiekosten
– 2 x koffie/thee met wat lekkers
– Bezoek & rondleiding klompenmuseum
– Lunch
– Stadsrondvaart Groningen
– 3-gangendiner met consumptie

Opgave kan via:
Het is niet meer mogelijk om deze dagtocht te boeken.