Landgoederentocht

Landgoederentocht en Muziek van Weleer, dinsdag 28 januari 2020.

We gaan op weg naar Terwolde voor de Landgoederentocht. Hier aangekomen worden we ontvangen met 2 x koffie/thee met krentewegge. Na de koffie stappen we weer in de bus. We worden vergezeld door een gids, die ons meeneemt op een mooie rondrit. In het wisselende stroomgebied van de IJssel met dijkhuizen, laLandgoederentocht Birwa Toursndgoederen, kastelen, en vroege ontginningen van landbouw en veeteelt. De gids laat u Veluwe, Salland en delen van de Gelderse Achterhoek zien en vertelt de verhalen die in deze gebieden de ronde doen.

Na de rondrit komen we terug in Terwolde, waar we aan tafel gaan voor een heerlijk stamppotmenu. Tijdens de maaltijd krijgt u een consumptie aangeboden en de maaltijd wordt afgesloten met een lekker dessert.

Het middagprogramma: een muzikale middag met Aalt Westerman; zanger, gitarist, toetsenist én trompettist. Natuurlijk kent u ze nog: de oude schoolliedjes zoals Op de grote stille Heide, Falderie-faldera, varia en nog veel meer. En wat dacht u van liedjes uit vervlogen tijden zoals Daar bij die Molen, Sarie Marais, Twee reebruine ogen en Daar bij de Waterkant. Samen gezellig meezingen en luisteren! Terwijl u geniet van de muziek van weleer, krijgt u natuurlijk koffie met wat lekkers aangeboden. Rond 16:30 uur vertrekken we uit Terwolde, zodat u vroeg in de avond weer terug bij uw opstapplaats bent.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 75,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-vervoer
-administratiekosten
-2x koffie/ thee met krentewegge
-rondrit met gids
-stamppotdiner met consumptie
-muzikale middag
-2x koffie of thee met gebak

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen