Naar de Bollen!

Naar de Bollen! woensdag 3 mei 2017.

Na dat wij u hebben opgehaald bij uw opstapplaats, nemen wij u mee naar de bollen! De grootste bollenstreek van de Noordoostpolder Flevoland. Wij worden ontvangen in het tulpeninformatiecentrum wat zich bevind tussen de mooie bloeiende tulpenvelden. Hier genieten we van 2x koffie of thee met gebak! Vervolgens kunt u een wandeling maken in de tuin met vele tulpen en mocht u willen, dan kunt u een film kijken over tulpen.

Tussen de middag staat er een uitgebreide boerenlunch voor u klaar. Na de lunch stappen we weer in de bus voor een rondrit met gids over de voormalige zeebodem, Werelderfgoed schokland en Urk.

We sluiten de middag af met een gezellige en informatieve wijnproeverij. Hier kunt u 6 soorten wijn proeven met stokbrood en koffie/thee of fris voor de liefhebbers. Wanneer we dit hebben beleeft ontvangt u nog een mooie bos verse tulpen en stappen we in de bus om verder te reizen naar het diner adres. Hier krijgt u een 3-gangen diner met consumptie. Na het diner brengen wij u weer naar de plaats waar u bent opgestapt.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 70,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:naar-de-bollen Birwa Tours

-vervoer
-administratiekosten
-tulpeninformatiecentrum
-2x koffie met gebak
-boerenlunch
-rondrit met gids
-bos verse tulpen 
-wijnproeverij
-3-gangen diner

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen