Pinksterfair Paleis het Loo en Kroondomeinen

Pinksterfair Paleis het Loo en Kroondomeinen, Pinkstermaandag 10 juni 2019.

Deze dagtocht begint met een kopje koffie en een lekker gebakje. Dan gaan we op weg naar Apeldoorn. Het Stallenplein van Paleis Het Loo is het podium voor een bijzondere brocante fair. In samenwerking met Heerenlanden Events, specialist in brocante fairs, komen ruim veertig brocanteurs uit Nederland en België naar Paleis Het Loo. De kramen worden ingericht met uiteenlopende brocante; Victoriaans, stoer, romantisch of juist industrieel. Aanvullend op de Pinksterfair zijn er in de koetshuizen koninklijke rijtuigen, auto’s en sleden van dichtbij te bekijken. Tevens heeft u toegang tot de tuinen en stallen van Paleis Het Loo.Pinksterfair Paleis Het Loo en kroondomeinen Birwa Tours

’s Middags maken we onder leiding van een professionele gids een rondrit door de Kroondomeinen, het grootste aaneengesloten landgoed van Nederland. Uitgestrekte bos- en heidegebieden, van oudsher het gebied van de jacht en bosbouw, met veel edelherten, reeën en wilde zwijnen. De gids laat u de mooiste plekjes zien en vertelt u er graag over!

Ter afsluiting van deze dagtocht gaan we aan tafel  voor een heerlijk 3-gangendiner inclusief consumptie, waarna wij u terugbrengen naar uw opstapplaats.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 70- per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-vervoer
-administratiekosten
-bezoek pinksterfair paleis het Loo
-toegang tot tuinen en stallen
-rondrit met gids door de Kroondomeinen
-koffie/thee met cake
-3 gangen diner met consumptie

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen