Rhododendron en Bad Zwischenahn

Rhododendron en Bad Zwischenahn, vrijdag 11 mei 2018.

Tijdens deze dagtocht steken wij de grens over om ons buurland te verkennen. Voor de dagtocht Rhododendron en Bad Zwischenahn. We gaan Rhododendron en bad zwischenahneerst naar Westerstede waar het grootste Rhododendron Park van Duitsland, Rhododendron Park Hobbie is gelegen, tevens één van de mooiste van Europa. Het park heeft een oppervlakte van 70 ha met hoge dennen en exotischenaaldbomen, loofbomen en struiken en duizenden rododendrons in allerlei kleuren, vormen en variaties. De bosrijke wandelpaden met bankjes om uit te rusten, gaan langs een prachtige zee van bloemen, langs heuvels, vijvers en tuinen.

’s Middags gaan we naar Bad Zwischenahn, niet alleen bekend om het unieke Ammerlandse parklandschap maar ook vanwege de vele bezienswaardigheden: Het kuurpark, het openluchtmuseum, gerestaureerde molens, kerken en zelfs burchten. U heeft hier vrije tijd om rustig rond te kijken, waarna we een tocht maken met ‘Hummeltreintje’ Emma. De tocht duurt ongeveer 75 minuten en leidt door diverse omliggende dorpjes. Stap in en laat u tijden de tocht door de schoonheid van Bad Zwischenahn betoveren!

Op de terugreis naar Friesland gaan we nog aan tafel voor een lekker 3-gangendiner, waarna we u weer terugbrengen naar uw opstapplaats.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 65,- per persoon.

deze prijs is inclusief:
-vervoer
-administratiekosten
-bezoek Hobbie Rhododendronpark.
-treintje Emma
-3-gangendiner inclusief 1 consumptie.

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen