Rotterdam

Rotterdam, Woensdag 11 mei 2016 (vertrekgarantie)

Rotterdam is een jonge, dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zichzelf in in hoog tempo blijft vernieuwen. Bij elk bezoek is de toch al imposante skyline weer uitgebreid en word je verrast door een nieuw cultureel en sportief evenement.

Ervaar met Birwa Tours een van de grootste havens van de wereld. Maar onderweg naar Rotterdam stoppen we eerst voor 2x koffie met gebak. Vervolgens gaan wij weer door naar Rotterdam. Wij nemen u mee op de Euromast, De hoogste uitkijk toren van Nederland . Hier staat u een geweldig uitzicht te wachten over Rotterdam en de havens.

Hierna nemen wij u mee naar de Markthal het foodwalhalla van Nederland. Dit is de eerste overdekte marktvloer van Nederland en is geopend op 1 Oktober 2014. Hier krijgt u genoeg vrije tijd om bijvoorbeeld te lunchen en de hal te bekijken.

In de middag nemen wij u mee voor een rondvaart van 75 minuten met rederij Spido doorRondvaart Rotterdam Birwa Tours de haven van Rotterdam. Hier krijgt u een krachtige indruk van Rotterdam en ziet u de mooie imposante gebouwen gevolgd door een uniek uitzicht op de werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers.

Na de Rondvaart stappen we weer in de bus en verlaten wij de mooie stad Rottedam. Onderweg stoppen we om te genieten van een 3 gangen diner om vervolgens de dag af te sluiten waarna we u weer terug brengen naar de plaatsen waar u bent opgestapt.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 68,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:Rotterdam dagtocht Birwa Tours
– Vervoer
– Administratiekosten
– 2x Koffie met gebak
– Entree’s
– Bezoek Euromast
– Rondvaart
– 3 Gangendiner

Opgave:
-Via het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen