Schoolreis Wildlands Adventure Zoo Emmen

Schoolreis Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Vanaf nu kan het: een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS reis je samen met klasgenoten of beter gezegd expeditiegenoten door de jungle, het poolgebied en de savanne. Als echte globetrotters ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen. Onderweg leer je bovendien van alles over biodiversiteit en duurzaamheid. Met de klas naar WILDLANDS is niet zomaar een schoolreis: het is een expeditie over de wereld. Actief, leerzaam en leuk! 

Kom spelen in Animazia!Wildlands Adventure Zoo Emmen Birwa Tours

Het speelparadijs voor klimgeiten en andere kinderen. Ga omhoog naar de top van de Maya-tempel, glijd weer naar beneden en zoek de schat van de piraten in het zand. Klauter via de touwbrug naar de boomhut en klim weer naar beneden. Heb je even genoeg van al dat bewegen, dan is het tijd voor de grote avonturenshow van Neila, Babu en hun vriendjes van de Reddersclub. Ook leuk: ga even op bezoek bij de gekke naakte molrat, de afschrikwekkende koraalduivel of de onverstoorbare zeeschildpad. Leef je uit in Animazia!

Een entreeticket of het schoolreispakket geeft je toegang tot alle gebieden, attracties en shows in WILDLANDS. Genoeg voor een dag vullend programma. Wil je nog meer avontuur of aandacht besteden aan een specifiek thema? Dan kun je kiezen uit één van de vele WILDLANDS Extra’s om de schoolreis nog onvergetelijker te maken

Alles is mogelijk tijdens een schoolreis Wildlands Adventure Zoo Emmen!

Offerte aanvragen:
-Via het onderstaande formulier
-E-mail: info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135

Heeft u vragen dan mag u ons altijd benaderen.


  Aanhef*

  Uw voor en achternaam *

  Adres + Huisnummer *

  Postcode *

  Woonplaats *

  Telefoon nummer*

  Uw email *

  Vertrek datum *

  Vertrek tijd *

  Vertrek adres + Huisnummer *

  Vertrek Plaats *

  Aankomst datum *

  Aankomst tijd *

  Bestemming adres + huisnummer *

  Bestemming plaats *

  vertrektijd retour vanaf bestemming*

  Aantal personen *

  Wensen / Opmerkingen / Toelichting