See Old Holland

See Old Holland, woensdag 12 september 2018.

Volendam staat wereldwijd bekend om de prachtige haven en vele beroemde Nederlandse artiesten. Niet voor niets dat het wordt bezongen als de parel van de Zuiderzee. Op Marken is er niet zoveel veranderd. Het voormalige eiland straalt nog steeds een oase van rust uit. Een wandeling langs de ophaalbruggen en smalle steegjes laat de echte charme van het schiereiland zien beleef het met onze dagtocht See Old Holland.

See Old Holland Birwa Tours Aangekomen in Marken, worden we opgewacht door een gids, welke ons de gehele dag zal begeleiden. We brengen eerst een bezoek aan de klompenmakerij, waar we ook ene demonstratie krijgen. Hierna maken we een korte wandeling door Marken met de reisleider, welke ons alles kan vertellen over het voormalig eiland.

Na de lunch maken we met de boot de overtocht naar Volendam. Hier brengen we een bezoek aan de Cheese Factory, inlcusief uitleg, demonstratie en proeven.  Vervolgens een rondwandeling door Volendam, natuurlijk weer met onze reisleider. Na de rondwandeling heeft u nog even vrije tijd om het centrum van Volendam te bezoeken.

Op de terugreis gaan we aan tafel voor een heerlijk 3-gangendiner, waarna u weer veilig naar uw opstapplaats gebracht wordt.

Deze dagtocht bieden wij u aan voor € 79,- per persoon.

Deze prijs is inclusief:
-vervoer
-2x koffie of thee met wat lekkers
-bezoek en demonstratie klompenmakerij
-gids Marken en Volendam
-lunch
-overtocht Volendam
-bezoek en demonstratie Cheese Factory
-3-gangendiner met 1 consumptie.
-administratiekosten

Vertel het snel al uw vrienden en familie en ga met ons mee!

Opgave kan via:
-Het onderstaande formulier
-E-mail info@birwa.nl
-Telefoon: 0511-424135


  Uw naam*

  Uw email*

  Adres + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoon nummer*

  Aantal personen*

  Wensen / Opmerkingen